-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
лисо
Ето от първи пост:"Обръщам ви внимание на това, че в случай, ако телевизора ви работи коректно, не се изисква обновяване на фърмуера ,т.е. фърмуера не добавя нови функций. Обновлението на фърмуера само фиксира възможните аппаратни грешки на телевизора, но нови функций и възможности не добавя.
Ако телевизора ви излезе от строя след ъпгрейда ,даденият случай не е гаранционен и ще ви се наложи да платите за въстановяването му до работоспособно състояние."
И какво искаш да кажеш,че не трябва да си обновяваме фърмуера ли....Щом е пусната по-нова версия значи в предишната нещо не е наред
П.П
Лошото за съжаление е ,че Самсунг не обявяват какво е поправено в версиите на firmware
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Нищо не казвам само цитирах .п.с. Снощи обнових, разлика не откривам.И на мен ми се иска да е нещо забележимо.:D Нека колегите с повече опит кажат.@epro_HD как да си напиша подпис?
-
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
лисо
Нищо не казвам само цитирах .п.с. Снощи обнових, разлика не откривам.И на мен ми се иска да е нещо забележимо.:D Нека колегите с повече опит кажат.@
epro_HD как да си напиша подпис?
Натискаш горе в дясно настройки и след това ето.Прикачен файл 10003... и си пишеш каква техника имаш Прикачен файл 10004 тук
-
не знам откога е това, но за мен е ново (след ъпгрейда на софтуера на моя 40F6400), че Ютюб добавката сменя фоновата картинка за различните канали, като взема тапета на канала от оригиналния сайт)...
не, че това е толкова важно и наистина много е неприятно, че не се обявява официално какво включват ъпдейтите...
-
[QUOTE=tacho5;628124]И аз имам един въпрос,защо не мога да гледам клипове от VBOX7, а като го купих гледах абсолютно всичко. От ъпгрейдите ли е проблема или някъде другаде?
И при мене е така, ако може някои да обясни.
-
Здравейте,
Тв-то ми е LE37A557P27 и искам да гледам филм от флашка, а опциите са само аудио и снимки. Има ли някаква възможност да стане това?
-
[QUOTE=bojo789;628648] Цитат:
tacho5
И аз имам един въпрос,защо не мога да гледам клипове от VBOX7, а като го купих гледах абсолютно всичко. От ъпгрейдите ли е проблема или някъде другаде?
И при мене е така, ако може някои да обясни.
Какъв модел ти е телевизора ?
Аз току що инсталирах firmware 1036.0 на моя телевизор и пробвах няма проблем с клипове на VBOX7
-
Със стария firmware 1033 клиповете не могат да заредят, от преди нямаше никакъв проблем.
ТВ-то е ES 6710.
-
Цитат:
bojo789
Със стария firmware 1033 клиповете не могат да заредят, от преди нямаше никакъв проблем.
ТВ-то е ES 6710.
Еми тогава обнови до 1036...и няма да имаш проблем.Не се страхувай да обновиш няма си повредиш ТВ
-
Цитат:
epro_HD
Еми тогава обнови до 1036...и няма да имаш проблем.Не се страхувай да обновиш няма си повредиш ТВ
Oт къде го изтегли този firmware 1036.0 , че не мога да го видя има 1034 с нова дата на добавяне.
-
Като инсталираш 1034.1 от 18.06.2013 на ТВ се вижда като версия 1036.
Аз тегля от тук: UE40ES6100W - DOWNLOADS | SUPPORT | SAMSUNG
-
Колеги, купих си 46F6500 и искам да ви помоля за съвет, каква клавиатура и мишка да си купя? Гледам в ТМ една на самсунг за 166лв, но е с тъчпад, а не с отделна мишка. Това ли е единствения вариант? Има ли на други производители, които гарантирано работят или пак на самсунг, но клавиатурата и мишката да са отделени??
Благодаря
-
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
legaltk
Не инсталираш версия 1034.1 а си инсталираш точно версия 1036.Версия 1034.1 е от преди месец и повече.Просто са забравили да обновят версията която са изписали ! Иначе като натиснеш да сваляш файла си излиза версия 1036...също големината на файла е 151 МБ,преди беше 147 МБ след разопаковане
Прикачен файл 10015 вече е оправено Прикачен файл 10016
-
Добре, добре. Крайният резултат - един и същ.
Никакви видими промени (освен ако не е оправен някой бъг, за който не сме знаели).
Ти видя ли промени в графиката или в иконите?
-
Цитат:
legaltk
Добре, добре. Крайният резултат - един и същ.
Никакви видими промени (освен ако не е оправен някой бъг, за който не сме знаели).
Ти видя ли промени в графиката или в иконите?
Няма никакви промени в графиката на иконите...Струва ми се ,че нещо по настройките на картината са пипали.Все още не мога да установя към добро или към лошо.Все се каня да драсна едно писъмце до Самсунг и да ги завра на кучето у газа.За Америка дават какво се променя по firmware а за нас глупаците да го духаме.Слагай новата версия пък каквото излезе !