-
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Здравейте.
Имам Samsung UE40EH5000.От официалният сайт тегля това Прикачен файл 7944
слагам го на флашка ,давам надстройка на софтуер от USB .
Започва да търси и ми изписва ,че не са намерени файлове за актуализация.
Къде бъркам ,какво трябва да направя.
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
Disho
Здравейте.
Имам Samsung UE40EH5000.От официалният сайт тегля това
Прикачен файл 7944
слагам го на флашка ,давам надстройка на софтуер от USB .
Започва да търси и ми изписва ,че не са намерени файлове за актуализация.
Къде бъркам ,какво трябва да направя.
Можеш да пробваш с друга флашка. Но иначе от ъпдейтване на софтуера няма голям смисъл, нищо не добавят ново, най-много някоя забрана да активират.
-
Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Не го слагай директно, а го стартирай и му посочи флашката да се разархивира. После пробвай на телевизора
-
Е файла не е архив ,а exe файл.
Искаш да кажеш,първо да го разархивирам на флашката и после да пробвам .
-
Кликаш върху файла "да тръгва" и като те пита къде ти е флашката, му оказваш къде е. Програмата сама ще си екстрактне файловете нужни за флашването.
-
Направих го ,като каза.Пак същата работа.
Смених езика на английски ,пак не иска.
Може и флашката да е проблемна ,но снимки и др такива си ги дава.
Чудя се дали да да се пробвам още ,че saint056a казва ,че няма смисъл от такива ъбдейти.
-
Изказването на saint .....да кажем, че е далеч от истината. С последният ъпдейт за моя телевизор се подобри картината, в менюто телевизора реагира чуствително по-бързо и първоначалното палене също става по-бързо.
-
Имаме ES6710. Каква безжична клавиатура освен тази на Самсунг сте изпробвали и работи безупречно?
-
Цитат:
Plastic
При мен е "Е" и си работи нормално !!!!
факт е, че при промяна на настройките се оправи. Може би при въвеждане на новите настройки wi-fi модулът се "инициализира" с коректни параметри.
Ако А..Z oтговаря на каналите при wi-fi рутерите, а=1, е=5 канал, а в Европа работят всички канали до 11.
-
Как мога да си преподредя каналите по мой вкус на Samsung UE-32ES6100 ? Никъде в менюто не намерих такава опция.
-
Здравейте,бих искал да помоля за съвети относно настройки,и ъпдейти за UE40ES5500,подкарах си интернета със флашка,направих си ъпдейтите на смарт хъба и дотук,общо взето съм доста бос и всякакви съвети ще са ми полезни.Благодаря:)
-
Меню/Подръжка/Актуализиране на софтуер/Онлайн
Мисля, че актуалната версия е 001031
-
Цитат:
Plastic
При мен е "Е" и си работи нормално !!!!
Цитат:
plamen_mr
Как мога да си преподредя каналите по мой вкус на Samsung UE-32ES6100 ? Никъде в менюто не намерих такава опция.
Шарения бутон-канали.....
-
Цитат:
Ivantt
Имаме ES6710. Каква безжична клавиатура освен тази на Самсунг сте изпробвали и работи безупречно?
Аз ползвам на A4 в комплект с мишка , и на Logitech знам че стават , но са по скъпи , но най-добре е да пробваш в магазина на същия модел тв .
-
Цитат:
plamen_mr
Аз го правя с помоща на тази програмка. В пъвия пост има няколко, но точно тази не я видях. Експотртваш на USB и редактираш на компютъра. Страницата е на немски, но програмата си е на англйски.