-   
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
  Имам въпрос?Купих си телевизор samsung 32uh6030 и искам да гледам на него филми от компа.Понеже компа ми има dvi изход си взех кабел dvi/hdmi,свързвам обаче нестава.В упътването пише, че se натиска source и се сменя името на dvi pc.Направих го обаче нищо не стана. HELP
    -   
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
  И аз имам един въпрос,защо не мога да гледам клипове от VBOX7, а като го купих гледах абсолютно всичко. От ъпгрейдите ли е проблема или някъде другаде?

- - - - - - - - - -

Аз гледам с DLNA много удобно е прочети темата от начало връзка с DLNA сървър.
    -   
  Тв-то нали си на съответния HDMI вход където си включил кабела. Задай от видео настройките на компа си да клонира видеото към тв не само на монитор...
    -   
  Би ли обяснил как точно и откъде става това клониране?Мерси предварително
    -   
  Има нов Firmware 1036.0 за ES5300-ES6900 от днес. За промените споделяйте.
    -   
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
guano 
   Имам въпрос?Купих си телевизор samsung 32uh6030 и искам да гледам на него филми от компа.Понеже компа ми има dvi изход си взех кабел dvi/hdmi,свързвам обаче нестава.В упътването пише, че se натиска source и се сменя името на dvi pc.Направих го обаче нищо не стана. HELP

Защо не качиш на компа някоя програма All share?  и да си шерваш филмите, за да си ги гледаш на тв-то? По-удобно е - нямаш още 1 кабел към телевизора... Шерваш папката ти, където са филмите и си ги избираш от тв-то...
    -   
   Цитат:

plamen_mr 
   Има нов Firmware 1036.0 за ES5300-ES6900 от днес. За промените споделяйте.

Четох ,че е сменена графиката на Smart Hub в тази версия....още не съм я инсталирал ще чакам повече отзиви и тогава
    -   
  Коя програма е добра за това шерване?
    -   
   Цитат:

guano 
   Коя програма е добра за това шерване?

All Share Samsung
    -   
   Цитат:

epro_HD 
   Четох ,че е сменена графиката на Smart Hub в тази версия....още не съм я инсталирал ще чакам повече отзиви и тогава

Не забелязвам някаква разлика, освен че си актуализира приложенията .........
    -   
   Цитат:

legaltk 
   Не забелязвам някаква разлика, освен че си актуализира приложенията .........

Иконите били по красиви....не знам
    -   
  Абсолютно нищо видимо по новия фърмуер поне за мен. Нито Smart Hub, нито икони.Нищо освен инсталирани допълнителни приложения.
    -   
   Цитат:

plamen_mr 
   Абсолютно нищо видимо по новия фърмуер поне за мен. Нито Smart Hub, нито икони.Нищо освен инсталирани допълнителни приложения.

Как е качеството на картината с тази версия има ли промени.Смисъл не са съсипали нещо..понеже от Самсунг са на първо място по това
    -   
  Ами според мен качеството на картината е с една идея по-добро или поне същото.
    -   
  Ето от първи пост:"Обръщам ви внимание на това, че в случай, ако телевизора ви работи коректно, не се изисква обновяване на фърмуера ,т.е. фърмуера не добавя нови функций. Обновлението на фърмуера само фиксира възможните аппаратни грешки на телевизора, но нови функций и възможности не добавя.
Ако телевизора ви излезе от строя след ъпгрейда ,даденият случай не е гаранционен и ще ви се наложи да платите за въстановяването му до работоспособно състояние."