Въпроса ми е LG 42LM670S или Samsung UE40ES6710 ? С какво единия превъзхожда другия, заслужавайки по-високата цена ?
Въпроса ми е LG 42LM670S или Samsung UE40ES6710 ? С какво единия превъзхожда другия, заслужавайки по-високата цена ?
Вторият.
+ контраст, меню, приложения....
Аз до колкото се интересувах мислех, че LG-то е по-добър вариант....
Виж ги наживо в магазина и реши сам, кой ти харесва повече.
Аз бих те посъветвала също да заложиш на Самсунг. Специално що се отнася за ТВ картината им е прекрасна! И ние сме със Самсунг вкъщи (какъв беше модела не знам), взехме си го миналата година. А в кухнята сме оставили друг, който по стечение на обстоятелствата пак е Самсунг, но вече не си знае годините. Яка машина излезе
Успех в избора. Все пак вземи този, който те привлече повече като ги видиш в магазина
Според мен най убедителният аргумент в полза на 6710 е че при LG ниските серии под 7хх използват 50Хц. матрици!Иначе и на мен ми харесваt LG моделите като цялостна идея но тази гавра която са направили не е за преглъщане!,ако искаш S-IPS матрица вземи си Panasonic.
Какво мислите тогава за новото ми решение Sony KDL-40HX750 ? Мисля че е голям минус, че не може да чете
DivX HD 6.0 AVI, MKV .avi, .mkv
какво мислите за това?...Заслужава ли си парите това чудо..
Този пост е редактиран от evgenito; 09-12-12 в 16:38.
Бях си избрал телевизор по данните в този сайт ,но...уви. в магазина нещата се променят. Самсунг 6300 40 инча срещу Сони 750 разликата е очевадна/ имам предвид като картина/ но вероятно за тези които обичат да ползват флашки нещата са обратни/. Като външност предпочитам "липсата" на рамки в ЛГ. Извод: отивш в магазина с парите и ...купуваш. Честито!
Само да калибрирам нещата -очевадната разлика е в полза на сони то, затова все още не си купих самсунга