Резултати от 1 до 6 от общо 6

проблем или несъоветствие дистанционно bn59-01040a/телевизор самсунг P2270hd

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011

проблем или несъоветствие дистанционно bn59-01040a/телевизор самсунг P2270hd

Здравейте,
    имам телевизор samsung p2270hd (произведен 2010 sept), днес купих дистанционно което е качено на снимката, в инструкцията за експлоатация е друго по-старо - в крайна сметка проблема в по-новото дистанционно е че липсва бутона "TV" който премахва телевеста - пробвах всички възможни варианти все си мислех че бутоните return или exit ще свършат тази работа, но не става. Освен това не разбрах защо телевеста при цифровия тунер така и не сработи
    (силата на сигнала е 72 %) а при аналоговия тръгва - пробвах единствено със настройки на страните Германия, Великобритания, Холандия, Италия накрая оставих на други и източна Европа - резултата е никакъв.
    Предварително ви благодаря за мненията най вече ме интересува дистанционното - да го връщам ли или все пак има някакъв начин, да приема ли неоригинално дистанционно или да държа на това от инстукцията за експлоатация (на което не е с указан номер на модела а трябва да го разпозная по снимка)
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: проблем или несъоветствие дистанционно bn59-01040a/телевизор самсунг P2270hd

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: проблем или несъоветствие дистанционно bn59-01040a/телевизор самсунг P2270hd

Да Христослав, точно това мисля че ми трябва - има бутон TV, който излиза от режима телетекст. Утре ще се опитам да сменя моето, което е с функции, които няма как да ползвам като @ТV, чудя се дали да не взема неоригинална алтернатива ако въобще се навият - и с такъв продукт имам злополучен опит преди 10 тина години - беше с 4 батерии и се изтощаваха бързо....но може нещо да се е променило . Представлява интерес въпроса за използването на телетекст в програмите на български защото ако ще е само на канал 1 само не бих се разправял и без това ми е в повече - вчера успях да върна на търговец половингодишен монитор с mpeg2 тунер сега пък това дистанционно....

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Скоро продадох такова дистанционно в продавалника за 15лв.Имаше и други продавачи с малко по високи цени тогава.Всъщност имам още едно универсално от Самсунг LE40M86. Може би и то може да свърши работа, но трябва да го видя първо.Ако те интересува на лични.

6. Тук е от
    Sep 2003

Re: проблем или несъоветствие дистанционно bn59-01040a/телевизор самсунг P2270hd

...добре де , ако натиснеш отново бутона ттx/mix какво става ...би трябвало да превърта телетекс->телетекс+картина->телетекс със фон на канала->връщане само на канала.

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011

не се превърта до положение ТВ - смених го на другия ден с друго, което има бутон TV, не знам защо при задействане на бутона за осветление не се изключва автоматично след време има някакви скрити бутони set i reset но незнам за какво служат за да го настроя от там (модела е BN59-00702A) иначе се интересувам какви са възможностите да управлявам друго устройство като декодер за телевизия от LAN kабел (интернет доставчика твърди че има програмируеми дистанционни от телевизор ) преди това смених телевизора сега е ред на антената---антените Strong качествени ли са ?

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 31-01-15, 07:59
  2. Проблем с телевизор Самсунг- модел CW21Z453N, slim fit
    От djany_111 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 14-03-14, 10:34
  3. Проблем с телевизор Самсунг
    От FearMe във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 15-01-14, 18:25
  4. ? за резолюция на ТВ/монитор Samsung P2270HD
    От vetre във форум Samsung телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 29-11-10, 21:49
  5. Проблем със телевизор самсунг
    От mjoi във форум Samsung телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 06-02-08, 10:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе