Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем със телевизор самсунг

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Проблем със телевизор самсунг

Здравейте ,закупих си преди два дни тв самсунг 29MO66V,дотук добре първия ден работи само с двд-то ,без проблем.
    На втория ,му сложих антена с усилвател обикновена за ефирните само.
    Проблема е следния излизат тъмни петна на екрана ,от ляво и от дясно доста големи.
    Седят си и при двд -то ,и при ефирните.
    Моля дайте някаква идея какво да го правя?
    тв- то е от техномаркет ,ако има някакво значение

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2006

Re: Проблем със телевизор самсунг

проблема е в марката

4. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от snoopdoggystyle
    проблема е в марката
    много ми помогна

5. Member
    Тук е от
    May 2007

А случайно да имаш тонколонки до него или да си минавал с магнит или да го е забърсвала жена ти с влажна кърпичка докато работи,петната в някакъв цветен отенък ли са ти.Ако е така диагнозата е намагнитен кинескоп.Имаш два варианта за поправяне:
    1.Изключи телевизора от мрежовото захранване,не от дистанционното за 30 минути.
    2.Ако точка 1 не помогне се извиква телевизионен техник за да го размагнити със специална бобина.

6. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от A.L.F.
    А случайно да имаш тонколонки до него или да си минавал с магнит или да го е забърсвала жена ти с влажна кърпичка докато работи,петната в някакъв цветен отенък ли са ти.Ако е така диагнозата е намагнитен кинескоп.Имаш два варианта за поправяне:
    1.Изключи телевизора от мрежовото захранване,не от дистанционното за 30 минути.
    2.Ако точка 1 не помогне се извиква телевизионен техник за да го размагнити със специална бобина.
    имам колонки да,цветовия отенак си е петно на тъмно бие като сиво.може би

7. Тук е от
    May 2005

Тонколони, GSM-ми, дори магнитния калъф от колана ми за телефона - минах през този етап. Дръж ги на повече от метър.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от ARTU
    Тонколони, GSM-ми, дори магнитния калъф от колана ми за телефона - минах през този етап. Дръж ги на повече от метър.
    благодаря

10. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Да споделя и аз нещо за един телевизор Самсунг. Става въпрос за стар телевизор, купен е през 1995 година, но по принцип си работи. До този момент само веднъж е бил на сервиз - преди около 1,5 години за проблем със звука, който е оправен и сега си работи нормално. Това, което ме изненада се случи днес - стоях сам в стаята, където е телевизорът, но той беше изключен, а аз си вършех друга работа в стаята и изведнъж телевизорът сам се включи. Аз се очудих какво става, но като не можах да си обясня го изключих. И след около 30-40 минути се случи същото и телевизорът отново се включи сам. Случвало ми се е подобен проблем с компютър, който сам се рестартира, но когато е бил включен и се е рестартирал от прегряване или някакъв друг проблем и това е обяснимо, но телевизорът на два пъти се включи сам от изключено положение. Моля, някой, който разбира от телевизори ако може да ми даде логично обяснение, какъв може да е проблемът и как може да се реши, ако се случи отново. Благодаря предварително.

11. Member
    Тук е от
    May 2007

На първо време махни дистанционното от стаята,случва се на телевизори на тази възраст дистанционният пулт да е замърсен и понякога си изпълнява произволна команда без да се пипа.

12. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Да, наистина може да е нещо от старото дистанционно, защото беше насочено към телевизора, мерси за отговора.

едит: Виждам, че разбираш от тия неща и да питам още нещо - пречи ли, че до телевизора постоянно има ДВД плеър, в смисъл да ли взамно нещо може да си пречат или едното да пречи на другото?

13. Member
    Тук е от
    May 2007

Не,няма проблеми.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2008

купи си ШАРП,ХИТАЧИ и НЕК и забрави форумите

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем с телевизор Самсунг- модел CW21Z453N, slim fit
    От djany_111 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 14-03-14, 11:34
  2. Проблем с телевизор Самсунг
    От FearMe във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 15-01-14, 19:25
  3. Отговори: 4
    Последно: 22-12-13, 11:32
  4. Отговори: 5
    Последно: 12-08-13, 19:16
  5. Отговори: 4
    Последно: 23-09-12, 23:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе