Защо сравняваш въобще дизайна на LM620 и LA690. Доста по различни са. Най-малкото вторият е с borderless дизайн. И на мен стойката на LA690 ми харесва повече от тази четирикраката на Самсунг.
Да, но предишният ти коментар беше след такъв за LA690. Ако говориш за LA640 добре.
Както и да е, важното е да му е честит новия телевизор на автора и със здраве да си го ползва!
Благодаря наистина съм доволен за сега от тв-то Направих и някоя актуализация, менюто и външността ми допада Все пак има една поговорка - Кеф цена няма - всеки да си купува това, което иска... аз по принцип съм фен на Самсунг за телефони и т.н. Просто последните години LG правят страхотни неща и на по-добра цена, четох доста ... имам и колеги с LG-та 55 инча и по-малки просто се държат страхотно...Нещата се променят - преди PHILIPS бяха на супер ниво, но в момента ниските им класове дават много бъгове, иначе тези над 2 000 лв. са супер, доколкото знам В хола имам една 42 инча LCD с Ambi Light и ми допада
Dominator 620 до колкото съм чел си е базов модел, вече след него си се дообурудват телевизорите, било то и с по-красив дизайн, а това, което за говориш няма смисъл по-темата с дизайна.Ти си прочел, че моделите 2013 година са орязани и като спецификации на частите се равняват на миналогодишните 2012 година модели.
Интересно ми е и мнение за външен хард. Гледам филми през лаптоп с USB3.0. Но какъв хард да си взема малък 2.5 инча или 3.5 инча и обороите важни са за филмите !?
Нямам представа как се справят телевизорите със захранването на външни хардове,но ако няма проблеми от такова естество и 1TB са ти достатъчни /2.5 май бяха само до толкова/ за мен 2.5 е по-добрия избор понеже липсата на още един кабел /адаптор/ и мобилността си е голямо предимство ! Скоростта няма никакво значени за възпроизвеждането на филми да не говорим че USB-то на телевизора ти е 2.0 и няма как да поеме информация от 5400rpm а какво остава за 7200rpm единственото предимство е че със втория /7200/ по-бързо ще прехвърляш филмите от лаптопа щом ти е с 3.0 но 1-2 мин едва ли са ти от толкова голямо значение !
P.S. Този въпрос май не е точно за тази тема :rolleyes:
Може и да е малко късно включването в темата, но и аз съм пред почти същата дилема... доколкото разбирам Самсунга е с PSA матрица, поне от 46" нагоре която обаче невероятно за себе си е с изключително добър контраст и дълбочина на черното, като тази матрица е с един от най-добрия контраст не само в ценовия си клас, а и двойно над него. Сигурен съм, че в ревютата на който и да е сайт има финансова намеса и последните модели на Самсунг и Сони се лансират страшно много, затова ми се искаше някой да каже като техническо изпълнение кой 46-48 инчов модел в ценовия клас на F6400 и може би най-много H6400 си заслужава парите. Като се абстрахира от външния вид... дистанционните и всякакви козметични забележки, включително и вида на менюто и свързаността...
Досега не съм видял някой който си е купил Самсунг да съжалява, защо не си е купил LG, но обратното съм го виждал неведнъж. Прочетете и темите с проблеми във форума. Все дребни нещица, ама дразнят.
Всеки да купува това което му допада като цена-качество-екстри и т.н. Все пак повечето иновации са на LG включително и 3D което е факт и по световните изложения..всички марки имат плюсове и минуси,повечето писаници са търговски трикчета.Да в България се лансират повече Sony - Samsung,но някога така беше и с NOKIA..времето показа кои са по добрите,Sony не е това което беше,ползва матрица на Samsung с по малко екстри на висока цена,който пък си мисли,че си купува Philips също се лъже,ползват матрица и платформа на LG но с по гадно меню.Така,че останаха две марки в България..LG и Samsung,останалото е предпочитание на клиента.Ако някой иска супер качество като черен и бял цвят, екстри,и най вече супер вграден звук без допълнителни колони и глупости то да си поръча JVC от Щатите , може да се погледне в jvc.usa ,понеже тук внос няма.За пояснение ще кажа,че притежавам LG Smart 3D и JVC - първият е Коледен модел 2013,втория е по стар-като махнем Smart i 3D на първия всичко останало е по зле поне като звук,черен-бял цвят и дълбочина на картината.
Определено бъркаш и заблуждаваш колегите с коментарите за Sony и Philips.
Покупка от щатите не препоръчвам на никого - налага се да си закупите и ползвате външен приемник.