Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 43
Like Tree10Одобрявам

SAMSUNG или LG

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: SAMSUNG или LG

Цитат Първоначално публикувано от stivi Виж публикацията
    Връзката с рутера си е обикновен WiFi това с "директа" е за лаптопи и смартфони /ама аз поне не успях да се възползвам от него/ И с кабел няма да браузва по-бързо,просто с това процесорче и памет толкова си може,все пак е телевизор а не лаптоп,но това не е болка за умиране,като ти омръзне да си играеш с него и го разучиш няма да се сещаш че става и за интернет освен ако не ти се повреди компа-много по лесно е да си ровиш в нета от нещо предназначено специално за това а ако искаш да го видиш на голям екран цъкваш и го мяташ на телевизора

За рамката си прав че на Самсунга е по-тънка ама тази четирикрака стойка.....баджанака си взе F7000 и понеже заедно после купувахме моя LA690S каза че неговия щеше да е перфектния телевизор ако беше със стойката на моя
    Имал съм LG LM620 и знам какво говоря! Имам преки наблюдения и мнението ми е, че Samsung e с по-добър дизайн и по-тънка рамка!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Защо сравняваш въобще дизайна на LM620 и LA690. Доста по различни са. Най-малкото вторият е с borderless дизайн. И на мен стойката на LA690 ми харесва повече от тази четирикраката на Самсунг.
    valen79, competition и Geronimo1982 харесват това.

4. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Имал съм LG LM620 и знам какво говоря! Имам преки наблюдения и мнението ми е, че Samsung e с по-добър дизайн и по-тънка рамка!
    620-ката е базов модел и не може да бъде даван за сравнение!

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от horus92 Виж публикацията
    Защо сравняваш въобще дизайна на LM620 и LA690. Доста по различни са. Най-малкото вторият е с borderless дизайн. И на мен стойката на LA690 ми харесва повече от тази четирикраката на Самсунг.
    Сравнявам ги, защото стойката им е почти еднаква, нямах предвид задебелината на рамката!

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    620-ката е базов модел и не може да бъде даван за сравнение!
    Колега - ще ме извиняваш, но LM620 се равнява на LA640!

6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Да, но предишният ти коментар беше след такъв за LA690. Ако говориш за LA640 добре.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Както и да е, важното е да му е честит новия телевизор на автора и със здраве да си го ползва!
    iwan33, horus92 и competition харесват това.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Благодаря наистина съм доволен за сега от тв-то Направих и някоя актуализация, менюто и външността ми допада Все пак има една поговорка - Кеф цена няма - всеки да си купува това, което иска... аз по принцип съм фен на Самсунг за телефони и т.н. Просто последните години LG правят страхотни неща и на по-добра цена, четох доста ... имам и колеги с LG-та 55 инча и по-малки просто се държат страхотно...Нещата се променят - преди PHILIPS бяха на супер ниво, но в момента ниските им класове дават много бъгове, иначе тези над 2 000 лв. са супер, доколкото знам В хола имам една 42 инча LCD с Ambi Light и ми допада

10. Тук е от
    Jan 2014

LG - to е по добро и има циф.сат тунер-2
    competition одобрява това.

11. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Dominator 620 до колкото съм чел си е базов модел, вече след него си се дообурудват телевизорите, било то и с по-красив дизайн, а това, което за говориш няма смисъл по-темата с дизайна.Ти си прочел, че моделите 2013 година са орязани и като спецификации на частите се равняват на миналогодишните 2012 година модели.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Интересно ми е и мнение за външен хард. Гледам филми през лаптоп с USB3.0. Но какъв хард да си взема малък 2.5 инча или 3.5 инча и обороите важни са за филмите !?

13. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Нямам представа как се справят телевизорите със захранването на външни хардове,но ако няма проблеми от такова естество и 1TB са ти достатъчни /2.5 май бяха само до толкова/ за мен 2.5 е по-добрия избор понеже липсата на още един кабел /адаптор/ и мобилността си е голямо предимство ! Скоростта няма никакво значени за възпроизвеждането на филми да не говорим че USB-то на телевизора ти е 2.0 и няма как да поеме информация от 5400rpm а какво остава за 7200rpm единственото предимство е че със втория /7200/ по-бързо ще прехвърляш филмите от лаптопа щом ти е с 3.0 но 1-2 мин едва ли са ти от толкова голямо значение !
    P.S. Този въпрос май не е точно за тази тема
    :rolleyes:

14.  

15. Тук е от
    Aug 2014

Може и да е малко късно включването в темата, но и аз съм пред почти същата дилема... доколкото разбирам Самсунга е с PSA матрица, поне от 46" нагоре която обаче невероятно за себе си е с изключително добър контраст и дълбочина на черното, като тази матрица е с един от най-добрия контраст не само в ценовия си клас, а и двойно над него. Сигурен съм, че в ревютата на който и да е сайт има финансова намеса и последните модели на Самсунг и Сони се лансират страшно много, затова ми се искаше някой да каже като техническо изпълнение кой 46-48 инчов модел в ценовия клас на F6400 и може би най-много H6400 си заслужава парите. Като се абстрахира от външния вид... дистанционните и всякакви козметични забележки, включително и вида на менюто и свързаността...

16. Member Аватара на protonic
    Тук е от
    Jul 2014

Досега не съм видял някой който си е купил Самсунг да съжалява, защо не си е купил LG, но обратното съм го виждал неведнъж. Прочетете и темите с проблеми във форума. Все дребни нещица, ама дразнят.
    divmaniak одобрява това.

17. Тук е от
    Jan 2014

Всеки да купува това което му допада като цена-качество-екстри и т.н. Все пак повечето иновации са на LG включително и 3D което е факт и по световните изложения..всички марки имат плюсове и минуси,повечето писаници са търговски трикчета.Да в България се лансират повече Sony - Samsung,но някога така беше и с NOKIA..времето показа кои са по добрите,Sony не е това което беше,ползва матрица на Samsung с по малко екстри на висока цена,който пък си мисли,че си купува Philips също се лъже,ползват матрица и платформа на LG но с по гадно меню.Така,че останаха две марки в България..LG и Samsung,останалото е предпочитание на клиента.Ако някой иска супер качество като черен и бял цвят, екстри,и най вече супер вграден звук без допълнителни колони и глупости то да си поръча JVC от Щатите , може да се погледне в jvc.usa ,понеже тук внос няма.За пояснение ще кажа,че притежавам LG Smart 3D и JVC - първият е Коледен модел 2013,втория е по стар-като махнем Smart i 3D на първия всичко останало е по зле поне като звук,черен-бял цвят и дълбочина на картината.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Определено бъркаш и заблуждаваш колегите с коментарите за Sony и Philips.
    Покупка от щатите не препоръчвам на никого - налага се да си закупите и ползвате външен приемник.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор между Samsung UE-40H6200 и Samsung UE-40H6400
    От evgenigs във форум Samsung телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 29-08-14, 01:25
  2. PANASONIC TX-L47ET50E vs LG 47LA641S vs SAMSUNG UE-46F6170 vs SAMSUNG UE-46F5000
    От mrowcp във форум LG телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 29-10-13, 22:57
  3. Продавам / Заменям Samsung Ativ Tab P8510 32GB за Samsung Galaxy Note Tab N8000
    От Mihailov във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 16-08-13, 23:53
  4. Отговори: 11
    Последно: 05-02-11, 23:57
  5. Отговори: 0
    Последно: 07-10-10, 17:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе