Наскоро купих въпросния телевизор, но за съжаление Smart hub е променен и не мога да се ориентирам дали е възможно да се инсталират къстъм апс. Това пък не позволява да се гледа IPTV. Ако някой има идея как става, моля, нека сподели.
Наскоро купих въпросния телевизор, но за съжаление Smart hub е променен и не мога да се ориентирам дали е възможно да се инсталират къстъм апс. Това пък не позволява да се гледа IPTV. Ако някой има идея как става, моля, нека сподели.
можете да инсталира някои апс от Samsung Apps, но да гледате видео от онлайн филми не е възможно, тъй като има ограничение на кеш паметта.
Ето тук е верният отговор. Принципа е като при по-сарите, но пътя е по-различен.
https://www.youtube.com/watch?v=6mPwjtDQVpA
здравейте, аз имам следния проблем. Свързах СА модул и пуснах да сканирам каналите. Разпознаха се всички канали, които бях гледал досега на стария плазмен панасоник. Картината при самсунга обаче е доста по замазана и лоша като цяло отколкото беше на стария тв. Прави ми впечатление и че при изписване на инфо на каналите всички са на dvb/t, а според мен би трябвало да са на dvb/c. Моля за помощ че жената ми изяде главата що съм купил по "смотан" тв от сегашния.