Наскоро забелязах този дефект. Да обясня, че се вижда когато се гледа под ъгъл и снимките са силно просветлени за да може да ги видите. Предполагам е от подсветката, но ме интересува как биха отстранили проблема в сервиза?
auto 021.jpg auto 022.jpg
Наскоро забелязах този дефект. Да обясня, че се вижда когато се гледа под ъгъл и снимките са силно просветлени за да може да ги видите. Предполагам е от подсветката, но ме интересува как биха отстранили проблема в сервиза?
auto 021.jpg auto 022.jpg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-01-15 в 21:00.
Тоест фронтално гледан не се забелязва проблема?
За първи път виждам подобно нещо и се чудя какво се е случило...може би пукнат дифузьор ..знам ли. Трябва да се види в сервиз.
Фронтално, даже и на черен екран не се вижда. Иначе екрана е супер, даже и с максимално увеличена подсветка няма светли петна и "облаци"........не бих искал да го давам в сервиз, нямам им доверие, а и дефекта не се вижда когато върви програма така, че ще си го гледам.
Можеш ли, да дадеш снимка на тази линия в близък план ?
auto 023.jpgauto 029.jpg ако не го снимам на високо iso нищо няма да се види, а пък така снимката много се просветлява и вкарва шум. Всъщност на живо екрана не е лилав, а черен и ако не е тази рязка граница изобщо не би направило впечатление. А това са снимки на на тъмни сцени- нищо не се вижда auto 001.jpgauto 007.jpg
Този пост е редактиран от blue1; 01-02-15 в 01:22.
Не го мисли щом не се вижда при нормално гледане.Сигурно в сервиза ще го сметнат за незначителен проблем.
Пък и така ще запомниш: "Чертата в долния ляв ъгъл!" TEST
Отражение от покривката на масата в телевизора ? Знам, че звуча налудничаво и може би тъпо, но все пак някакъв отблясък от стаята възможно ли е ?
Нестандартно предположение, но за съжаление невярно![]()