3D FULL HD LED ТЕЛЕВИЗОР SAMSUNG UE-50F6100 мнения и критики
Здравейте, колеги!
Интересуваме, някой може ли да даде мнение от първа ръка за гореспоменатия телевизор? Очевидно се търси най - доброто цена/качество и затова погледнах при малко по - старите модели на Самсунг. Ще се използва най - вече за игри (Playstation 4) и гледане на футбол. Всякакви екстри, като 3D, са само бонус, а не търсени такива.
Поздрави!
Отговор: 3D FULL HD LED ТЕЛЕВИЗОР SAMSUNG UE-50F6100 мнения и критики
От къде мислиш да го вземеш? Гледам, че в ТМ и ТП има само по няколко бройки, най-вероятно мостри.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Николай Стамов
Здравейте, колеги!
Интересуваме, някой може ли да даде мнение от първа ръка за гореспоменатия телевизор? Очевидно се търси най - доброто цена/качество и затова погледнах при малко по - старите модели на Самсунг. Ще се използва най - вече за игри (Playstation 4) и гледане на футбол. Всякакви екстри, като 3D, са само бонус, а не търсени такива.
Поздрави!
Здравейте! Препоръчвам Ви от F6500 нагоре!
50F6100 това е 50F5500, но в корпус на 6-та серия...
Както ти е написал колегата потърси F6500
Да разбирам, че не си заслужава покупката на по - стар модел? Липса на поддръжка или?
v140, видях, че го имат в ТМ Габрово, което ми е сравнително близо, но може да си прав, че са останали само мостри.
hristoslav2, 6500, значително надвишава бюджета за телевизор, който е максимум 1 500 лв.
Евентуално, оправдано ли е да се насоча към Сони и по - специално KDL-50W706BSAE2, макар, че не ми се искаше да бягам от марката Самсунг?
Сигурен съм на 99.99%, че са останали само мостри... Ако искаш качествена картина Самсунг не е марката :)
Цитат:
v140
Сигурен съм на 99.99%, че са останали само мостри... Ако искаш качествена картина Самсунг не е марката :)
You made my day...., точно обратното!!!
Цитат:
hristoslav2
Христослав, много благодаря за предложението, но не ми се иска да правя компромис с инчовете. Други хора, също ми похвалиха Сони, като прекрасна марка при телевизорите и вероятно към него ще се насоча, макар и с леки съмнения, че е овърпрайснат.
dominator, случайно да си Алекс или просто съвпадение на никове?
Цитат:
Dominator
You made my day...., точно обратното!!!
Сравнявал съм много пъти Сони и Самсунг, на един и същ сигнал, един до друг. Резултата винаги е един и същ - ужасна картина на Самсунга. Отиди в някой магазин, помоли консултантите да ти извадят два телевизора и после ни сподели резултата :)
Цитат:
v140
Сравнявал съм много пъти Сони и Самсунг, на един и същ сигнал, един до друг. Резултата винаги е един и същ - ужасна картина на Самсунга. Отиди в някой магазин, помоли консултантите да ти извадят два телевизора и после ни сподели резултата :)
То щото Сони и Самсунг правят само по 1 модел тв и менюто за настройки на картината е само за красота ...;)
- - - - - - - - - -
Николай Стамов ,
освен споменатото Сони може да полгеднете и -
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...50H6400-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...48H6400-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-50W815-3D-LED
OMG!! Ти сериозно ли мислиш, че сравнявам Самсунг за 500 лв и Сони за 2500 лв? Наистина ли го мислиш? Пак казвам, който твърди, че Самсунг има по-хубава картина, да отиде в произволен магазин, да помоли да му сложат един до друг Самсунг и Сони долу-горе за едни и същи пари, на един и същи сигнал и да види кой е по-добрият. Какви настройки, какви 5 лева? Нима твърдиш, че ТИ можеш да настроиш телевизора по-добре от производителя? :D :D :D И ако да - с каква апаратура го правиш? Самсунг може да са много функционални, но ако говорим за хубава картина са супер зле. Работил съм 2 години в ТМ-3 и сме сравнявали много пъти телевизори - и ниски и високи класове. Сони предлагат най-добрата картина.
Цитат:
Николай Стамов
Христослав, много благодаря за предложението, но не ми се иска да правя компромис с инчовете. Други хора, също ми похвалиха Сони, като прекрасна марка при телевизорите и вероятно към него ще се насоча, макар и с леки съмнения, че е овърпрайснат.
dominator, случайно да си Алекс или просто съвпадение на никове?
Съвпадение, от кой форум?
- - - - - - - - - -
Цитат:
v140
Благодаря, няма нужда ти като че ли "падаш" от небето..., нали знаеш как са напупени яко на максимален контраст, яркост, динамичен контраст... Аз в нас сравнявам LG IPS и Samsung SPVA, при добри настройки, картината е в полза на Samsung, а предвид това, че новите модели на Sony са с IPS..., малко ми е трудно да си представя да вадят по-добра картина от Samsung!
- - - - - - - - - -
Цитат:
svetlio1
То щото Сони и Самсунг правят само по 1 модел тв и менюто за настройки на картината е само за красота ...;)
- - - - - - - - - - Николай Стамов ,
освен споменатото Сони може да полгеднете и -
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12087/P11090104/Televizor-SAMSUNG-UE-50H6400-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12085/P11090104/Televizor-SAMSUNG-UE-48H6400-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/details/16004/P11090104/Televizor-SONY-KDL-50W815-3D-LED
+1, Взе ми думите!;-) То ако човек само така определя избора на телевизор, като отиде в магазина като вижда картината на даден телевизор до друг...., ясно ми е колко разбира!;-)
Цитат:
v140
OMG!! Ти сериозно ли мислиш, че сравнявам Самсунг за 500 лв и Сони за 2500 лв? Наистина ли го мислиш? Пак казвам, който твърди, че Самсунг има по-хубава картина, да отиде в произволен магазин, да помоли да му сложат един до друг Самсунг и Сони долу-горе за едни и същи пари, на един и същи сигнал и да види кой е по-добрият. Какви настройки, какви 5 лева? Нима твърдиш, че ТИ можеш да настроиш телевизора по-добре от производителя? :D :D :D И ако да - с каква апаратура го правиш? Самсунг може да са много функционални, но ако говорим за хубава картина са супер зле. Работил съм 2 години в ТМ-3 и сме сравнявали много пъти телевизори - и ниски и високи класове. Сони предлагат най-добрата картина.
Пич ти разби мечтите на много фенове и караш тези дето са си взели ширпотреба да се замислят...
Цитат:
v140
Това, че си работил нищо не означава, а сега хептен се излагаш с извинение като... Какво значи производителя настройва най-добре картината..., че стандартно от завода излизат със едни присетнати настройки, които са стандартни и това е.... Да не мислиш, че всеки един телевизор се калибрира специално...?!?