Още един + за Самсунг-аз съм с Ue-32J6300 с извития дисплей. Може ли да споделите настройките на картината-яркост, контраст, цвят, острота и др. Благодаря!
Още един + за Самсунг-аз съм с Ue-32J6300 с извития дисплей. Може ли да споделите настройките на картината-яркост, контраст, цвят, острота и др. Благодаря!
Не ми се дават толкова пари преполагам че ще се
за три четири игри.Просто ми беше любопитно
Гледам в характеристиките на телевизора пише че ще се свърже със xbox джойстк мислех че няма разлика в свързването но явно има.
Мерси
Понеже новата тема за Самсунг предполагам не е готова още, ще използвам тази да попитам един бърз въпрос.
Този телевизор ще работи ли със саундбара от долния линк ( LG LAS260B) без нужда от външен плеър?
http://m.lg.com/uk/speakers-sound-sy...AS260B/reviews
2 channels.DTS.Dolby.Digital optical.Total RMS wattage: 100 watts.Speaker bar: 100 watts.
За работене - ще работи , ама какъв ще е ефекта ...
п.п. Нали видя ,че има само един оптичен и един 3.5 аналогов вход ?
Този пост е редактиран от svetlio1; 03-01-16 в 17:00.
Какво общо имат оптики и аналогови - саундбара се свързва през Bluetooth.
Никога досега не съм имал вземане-даване с допълнителни колони кум тв. Какво имаш предвид под "какъв ще е ефекта"? Не са съвместими ли? Просто търся малко подобрение на звука, не съм аудиофил.
Точно тия саунбар-и не кой знае какво , но за телевизия и подобрение на "колонките" на тв стават - за кино ефект си иска друга техника .
Оо, аз изобщо не се надявам да вадят звук като ресивър и колони. Както си споменал, на мен ми трябва подобрение на колонките на тв-то. Много често се прибирам през ранните часове на денонощието и някак не върви да надуя ресивъраБлагодаря за мненията, интересуваше ме да не стане някаква греда с гореспоменатия саундбар и тв-то.
Не би трябвало да има проблеми , но аз бих търсил нещо , което да има и поне HDMI вход .![]()