Здравейте, моля за помощ!
Имам въпросния Самсунг UE65F9000slrzf и преди няколко дни си взех саундбар Самсунг HW-J550, който накратко не успявам да подкарам през блутут! В момента единственото, което успях да ги накарам е да свирнат през оптичния кабел, но това е доста досадно предвид, че трябва да използвам двете дистанционни (за увеличаване или намаляване на звука трябва да използвам дистанционното на саундбара)!
При покупката в Техномаркет на Цариградско шосе ми казаха, че няма никакъв проблем, пускам и тръгват нещата, да ама не! Обясниха ми, че след като се свържат телевизора и саундбара, след това се ползва само дистанционното на телевизора.
През HDMI също не стана (на One connect-a има само HDMI OUT изходи) и звук не тръгва.
SoundShare-a ми стои неактивен като меню също така и не мога да избера дивайс, тоест през телевизора не мога да намеря външно блутут устройство!
И последно, успях да се свържа със саундбара през телефона и да пусна музика от него (което означава, че работи!), а през същия телефон (iphone 4s) не откривам блутута на телевизора!!! През друг телефон HTC One се открива и свързва, поне така изписва на телефона!
Ако може някой по запознат да сподели как да ги свържа ще съм много благодарен!
Благодаря!