Е от 1.50 ли го гледаш ;D
Аз гледам от 1.5 м, дори и стандартна резолюция на 4К телевизор, и трябва да отбележа, че ъпскейлинга до 4К на моя телевизор е невероятен и доста по-добър от ъпскейлинга до ХД (по-скоро липсата на такъв) на стария ми 46-инчов (преместих го в спалнята и се чудя как досега съм гледал такава "мътна" картина). Вероятно съм направил точните настройки.
В крайна сметка си зависи от възможностите на телевизора да преобразува оригиналните пиксели до постигане на по-добро изображение.
Единия говори за Панасоник другия за Филипс, третия за Сони.
Кажете мнение за 4К на Самсунг как седят нещата.
Темата е за Самсунг.
Перфектни!
Вземай смело!!
Успех със Самсунг!!!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-03-16 в 18:57.
Днес дойде новата бройка 55JS8000 и реших да пробвам двойния тунер, но нещо не успях или не разбрах как трябва да стане... и дали въобще ще стане. Телевизията е vivacom с CA модул, пуснах още един кабел от LNB към телевизора, избрах от менюто вида на антената да е двоен и до там... Опитах да пусна картина в картината, но работи само когато са избрани еднакви канали, примерно на основния екран да е БНТ1 и на малкия също да е БНТ1, ако опитам да сменя единия от двата остава черен екран. Опитах и опцията за запис, но когато искам да сменя канала ме пита дали да спре записването. Т.е. като цяло си използва само единия тунер, как трябва да използвам и двата или аз не съм разбрал цялостната идея на двойния тунер?
С още един модул в другият слот. Пиши как е положението с остатъчното изображение
Има само един слот за модул... Кво излиза, че има само ефирен двоен тунер? Не знам какво е положението на бройката, която върнах. Този, който дойде днес е друг, сравних и серийните номера за всеки случай.
Няма втори слот за КА-модул. Може да се комбинира един кодиран с един некодиран (ефирен) или външен източник, или един некодиран (ефирен) с друг некодиран (ефирен) или външен източник.
Т.е. няма как да гледам два канала едновременно от виваком? За чии са сложили два входа за сателитна антена, а не са сложили още един слот за модул... КВК менюто става активно само като избера тип на антена Двоен. И вече от менюто мога да избирам Ефирен, Кабел и Сателите, като е активно само сателит. Другите не би ли трябвало и те да са активни, за да мога да комбинирам, или защото не са настроени и затова?
Новата бройка засега е добре. Няма отпечатъци още... Но ми се струва, че червените цветове са засилени, и на предната бройка беше така. Не съм използвал никакви калибрирани настройки, но мисля да пробвам с някои от готовите из интернет.
Колега когато съм имал нужда си помагал , защо не послуша колегите и не смени просто марката.Дано поне с тая бройка да си уцелил.И аз ги бях загледал тия корейци , но бог и форума ме опазиха от тях.Сега си гледам перфектната картина на Сонито и си пия ракийката с кеф пред екрана.