Страница 13 от 55 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 822
Like Tree136Одобрявам

Samsung телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Отговор: Samsung телевизори 2016

Нещо не можах да се навия за Sony-то...

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Frost Виж публикацията
    Т.е. няма как да гледам два канала едновременно от виваком? За чии са сложили два входа за сателитна антена, а не са сложили още един слот за модул... КВК менюто става активно само като избера тип на антена Двоен. И вече от менюто мога да избирам Ефирен, Кабел и Сателите, като е активно само сателит. Другите не би ли трябвало и те да са активни, за да мога да комбинирам, или защото не са настроени и затова?

Новата бройка засега е добре. Няма отпечатъци още... Но ми се струва, че червените цветове са засилени, и на предната бройка беше така. Не съм използвал никакви калибрирани настройки, но мисля да пробвам с някои от готовите из интернет.
    Пак честито
    PIP може да имаш при следните варианти
    - две сателитни антени, като едната приема кодираните програми на Виваком, а другата приема FTA
    - една сателитна и една ефирна
    - една сателитна и кабелна (едната задължително некодирана)
    - една кабелна и една ефирна
    - една програма от сателита, кабела или ефира и сигнал от външно устройство - PC, външен приемник, медия-плейър, PS-3/4, блу-рей, ДВД
    Цялото това ограничение идва от единственият слот за модул с карта.....ако искаш да гледаш едновременно две кодирани на виваком - смени марката...(моделите с два слота на Panasonic, Philips..)
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-03-16 в 19:28.
    podredko одобрява това.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Логично е да е така , но в упътването пак са писали ,че основния трябва да е HDMI или компонентния
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    hristoslav2 одобрява това.

5. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Досега четох де що намерих относно двоен тунер с един CI слот и доколкото разбрах е възможно, но трябвало и самият модул да поддържа multichannel decoding или нещо подобно, но като цяло темите бяха за STB, а не за вътрешните тунери. Като цяло телевизията е най-малкото, за което го ползвам... Просто реших да пробвам, като не може, здраве да е...
    Този пост е редактиран от Frost; 15-03-16 в 19:42.

6. Тук е от
    Feb 2015

[QUOTE=Frost;764211]Досега четох де що намерих относно двоен тунер с един CI слот и доколкото разбрах е възможно, но трябвало и самият модул да поддържа multichannel decoding или нещо подобно, но като цяло темите бяха за STB, а не за вътрешните тунери. Като цяло телевизията е най-малкото, за което го ползвам... Просто реших да пробвам, като не може, здраве да е...[/QU

Прав си колега!
    И аз преглътнах измисления PIP при Сонито.Да си го ползваш със здраве , няма да векуваме с тези ТВта.

7. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Да споделя, че използвах тези настройки и има подобрение в картината... Знам че от бройка до бройка има разлика, но като не можем да се възползваме от професионална калибрация.

https://www.youtube.com/watch?v=MnKRmrRsJqo

Гледам, че трябва да са еднакви панелите (като изключим кривината). Моят е 55A1UU8QJ, а от тази тема разбирам, че 55JS8500 e с 55A1UU8XJ т.е. панели на Samsung.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

За последно чудя се с какъв панел ли е била тази бройка за да напишат следните замервания:

Out of the box the UE40H6400 was able to display 87.5 per cent of the sRGB colour gamut which, while not a superb score, should still be good enough for most tastes.
    We recorded an excellent contrast ratio of 5,265:1, although in scenes with dark and light spots the TV won't be able to take full advantage of this because of its lack of local backlight dimming,
    a feature which would have reduced the backlight for darker parts of an image to increase contrast.

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2011

Хора, дайте съвет, моля!
    До вчера нямаше никакъв проблем и звука от ТВ илизаше на домашното блу-рей.
    Днес пускам ТВ и изненада - нищо не се чува и трябваше ръчно да се връщам на високоговорителите на телевизора.
    Иначе дом. кино си работи - пуска си ФМ режима и т.н.
    Искам отново да подкарам звука от ТВ, но като избера високоговорители за дом. кино нище не се чува. Свръзката е HDMI. Вадих го, пак го слагах - нищо.
    Мерси на отзовалите се.
    Този пост е редактиран от billab0ng3r; 20-03-16 в 22:46.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Плевен

Това се получи след сваляне до 2606 означава ли че отпада гаранцията и можеше ли да избегне.

- - - - - - - - - -

Това се получи след сваляне до 2606 означава ли че отпада гаранцията и можеше ли да избегне.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от billab0ng3r Виж публикацията
    Хора, дайте съвет, моля!
    До вчера нямаше никакъв проблем и звука от ТВ илизаше на домашното блу-рей.
    Днес пускам ТВ и изненада - нищо не се чува и трябваше ръчно да се връщам на високоговорителите на телевизора.
    Иначе дом. кино си работи - пуска си ФМ режима и т.н.
    Искам отново да подкарам звука от ТВ, но като ибера високоговорители за дом. кино нище не се чува. Свръзката е HDMI. Вадих го, пак го слагах - нищо.
    Мерси на отзовалите се.
    Рестартирай телевизора и блу-рея и после направи отново настройките.
    Надявам се, че не си разкачал HDMI кабела при работещи устройства?

Цитат Първоначално публикувано от raij Виж публикацията
    Не разбрах какъв е проблема?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Плевен

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Рестартирай телевизора и блу-рея и после направи отново настройките.
    Надявам се, че не си разкачал HDMI кабела при работещи устройства?

Не разбрах какъв е проблема?
    нулира заработените часовете и еденицата ме притеснява.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2011

Не. Просто не го намира и това е.
    Ръчно избрах на настойка на викоговорител аудио изход вместо ТВ говорител и това е.
    Преди всеки път стартирайки ТВ се включваше няколко секунди по-късно и дом. кино, но сега няма никакъв резултат.
    Чудя се дали не е от кабела вече. Не знам какво може да бъркам при положение, че до момента подобен проблем не е имало.
    Вчера и предния ден са спирали тока, не знам това дали би могло да е причина?
    Другия вариант е кабела нещо да се е сдухал.
    По настройките просто не знам кое може да е сбъркано от моя страна....

16. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от raij Виж публикацията
    нулира заработените часовете и еденицата ме притеснява.
    При тези самсунги всеки път като правиш ресет до заводски настройки и се нулират часовете на работа на дисплея. Малко тъпо са го измислили. А на мястото на единицата какво имаше преди това?
    Гаранцията на телевизора си важи..Никъде не пише, че гаранцията зависи от версията на софтуера.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Плевен

на приемник трябва да е, не на аудио. ако не стане погледни пак настр. на ARC

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    При тези самсунги всеки път като правиш ресет до заводски настройки и се нулират часовете на работа на дисплея. Малко тъпо са го измислили. А на мястото на единицата какво имаше преди това?
    Гаранцията на телевизора си важи..Никъде не пише, че гаранцията зависи от версията на софтуера.
    не знам какво имаше.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    при теб как е, гледал ли си

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от billab0ng3r Виж публикацията
    Не. Просто не го намира и това е.
    Ръчно избрах на настойка на викоговорител аудио изход вместо ТВ говорител и това е.
    Преди всеки път стартирайки ТВ се включваше няколко секунди по-късно и дом. кино, но сега няма никакъв резултат.
    Чудя се дали не е от кабела вече. Не знам какво може да бъркам при положение, че до момента подобен проблем не е имало.
    Вчера и предния ден са спирали тока, не знам това дали би могло да е причина?
    Другия вариант е кабела нещо да се е сдухал.
    По настройките просто не знам кое може да е сбъркано от моя страна....
    на приемник трябва да е, не на аудио. ако не стане погледни пак настр. на ARC

18. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Не съм гледал какво има там, но преди време правих ресет на фабричните настройки от менюто на телевизора(не сервизното) и забелязах, че се нулираха отработените часове на дисплея.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 55 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  3. Има ли пасивни 3D телевизори на Samsung?
    От detronik във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-10-14, 23:00
  4. Samsung спира производството на OLED телевизори
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 07-05-14, 15:20
  5. Отговори: 6
    Последно: 16-08-11, 14:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе