Страница 8 от 55 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 822
Like Tree136Одобрявам

Samsung телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2015
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung телевизори 2016

Не укорявам колегата за мнението му. Всеки си е патил с дадена марка или услуга, така че има пълното право да е недоволен и да си сподели проблема. Просто исках да кажа, че всекидневното натякване се превръща в опяване и започва да дразни. Лично мнение.
    soon одобрява това.

2.  

3. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Пълна подкрепа на колегата SOON за истините, които пише и от мен!!!

/Отсамсунякопатил.../ !

4. Novice
    Тук е от
    Nov 2012

Пълна подкрепа на колегата dnedkov. И на мен ми омръзнаха оплакванията на soon. Този форум е да си помагаме, а не да мърморим.
    Имам 40h6400 и нямам проблеми.
    soon одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

За 10-ти път ще напиша, че Самсунга от подписа ми предава в пъти по-добре от Панасоника, който също беше един от топ моделите тогава... Недоволство се изразява един, два пъти, но през два дни дразнк много.
    soon одобрява това.

6. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Panasonic AS640 не бяха ли с матрица на Самсунг?

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Не знам, не съм се интересувал, но ще погледна. Друга ми беше мисълта. Това, че Самсунга ми харесва повече и го ползвам за основен тв, не прави Панасоника боклук и никъде не съм тръгнал да го плюя...

8.  

9. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Аз бях останал с впечатление, че в AS640 използват матриците на Самсунг от H серията.

Според мен телевизорите на Самсунг като хардуер, възможности и функции са наистина много добри. Можеби най-добрите. Само че имат сериозни проблеми със софтуера, което накрая скапва целия продукт.
    Някой беше казал, че май индийци пишели софтуера за Самсунг. Ако е така, това обяснява мизериите и проблемите с ъпдейтите.
    В avforums май се носеше слух, че Самсунг нарочно били прецакали качеството на картината в последните ъпдейти за миналогодишните модели, за да могат да продават новите си модели, които са с по-слаби характеристики от старите.
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 25-02-16 в 00:00.
    soon одобрява това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Има и един друг момент. Аз ползвам телевизия от Мтел с външен приемник. Никаква разлика в качеството на картината не намирам с ъпдейтите. Аз съм сигурен, че 95% от оплакващите се ползват вградения плеър на тв-ра. Поправете ме, ако греша.

А слуховете за мен са като твърденията за chemtrails. Всеки е чувал за тях, ама никой не знае какво са.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@gurcayy, ти имаш Големия късмет да си с точната матрица сложена в конкретната твоя бройка! Горко на "случайните" купувачи от шир потребата на жълтурите.
    karambam одобрява това.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Не смятам, че е до късмет. "Точната" ми матрица далеч не е перфектна - има Bleeding на няколко места. Аз така и не разбрах ти на твоя телевизор каква телевизия ползваш - през вградения тунер или външен такъв?

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    Варна

Аз също подкрепям колегата SOON. Тази безобразна лотария на Samsung с матриците от различни производители в един и същ модел, не се търпи.
    Имам два телевизора Samsung. 40С650 от който съм много доволен и 46F6500, който е истинско разочарование. Вторият, заедно с продължаващото нехайство на Samsung, ме отказа завинаги от тази марка, тъй като нямам възможност да си правя скъпоструващи експерименти с покупка на техника.
    Този пост е редактиран от valio_; 26-02-16 в 10:43.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Ползвам няколко модела Philips (серии 9,7,6) от които съм предоволен. Невероятно качество на картината без значение какъв е сигнала и резолюция. Коментарите за Samsung са на база купени модели от хора около мен, които все ме търсят за да подобря картината им. Подробно съм запознат с нивата на лотарийното влагане на сбирнщайн матрици в различни модели на тази марка. Попадал съм и на супер вложени матрици в не скъпи, а евтини ниски серии с убийствен резултат на предаване. И ето там е загадката на SAMSUNG. Защо??? Когато нещо е мнооооооооого по-различно при теб от постигнатите супер резултати в тест-ревютата и опитвайки се поне малко да се доближиш до тях, става ясно, че те са на основата на други панели в конкретните бройки. Реалното качество идва не от това какво пускаш на екрана, а дали самия той може да го реализира като възможност и техническа характеристика. И най-добрия сигнал пуснат на нищо ще покаже нищо.

P.S. Ето малко инфо и за смешните евтини панели за избиване на масрафа:

Samsung is keeping their PLS technology a secret.... we don't know how many bits the panel is actually. Why not say it's true 8-bit panel, that's a big up? Looking at sub pixel level, it looks nearly identical to eIPS panel.
    And the price confirms this. So I think its safe to assume that PLS panels = eIPS panels. eIPS panels are entry level IPS panel (the 'e' stands for: economic). eIPS panel are 6-bit panel.
    eIPS panel is actually LG creation and has patents. PLS are just Samsung version of the eIPS panel. It's has it's up and downs, but it's about the same. It's not the 10% difference that will really be visible.
    LG is a Korean brand. But I think that you meant is that they are people that are not fan of cheap no reputation Korean brands found on eBay. These manufactures just grab what they get.
    They buy lots of faulty LCD panels. Panels that didn't pass certification due to a fault of some kind (there are way more issues than just dead or stuck pixels) are sold as "A-" or "A" grade panels.
    Basically, these panels have a or some issues but still works and usable for some. It's a way for Samsung, LG, etc.. to recover some of the cost of the faulty panels.
    These cheap Korean manufacture simply buys them, and put it on the a cheap enclosure (to keep cost low), and voila. 0 engineering.
    These are panels directly link to a DVI or an input switcher board with a basic brightness control level.
    Този пост е редактиран от soon; 26-02-16 в 17:51.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    Ползвам няколко модела Philips (серии 9,7,6) от които съм предоволен. Невероятно качество на картината без значение какъв е сигнала и резолюция.

Коментарите за Samsung са на база купени модели от хора около мен, които все ме търсят за да подобря картината им.

Подробно съм запознат с нивата на лотарийното влагане на сбирнщайн матрици в различни модели на тази марка. Попадал съм и на супер вложени матрици в не скъпи, а евтини ниски серии с убийствен резултат на предаване. И ето там е загадката на SAMSUNG. Защо??? Когато нещо е мнооооооооого по-различно при теб от постигнатите супер резултати в тест-ревютата и опитвайки се поне малко да се доближиш до тях, става ясно, че те са на основата на други панели в конкретните бройки. Реалното качество идва не от това какво пускаш на екрана, а дали самия той може да го реализира като възможност и техническа характеристика. И най-добрия сигнал пуснат на нищо ще покаже нищо.
    Яааа чакай.
    Ти от кога взе да разбираш от картина, че даваш такива суперлативи като оценка ? Филипс също имат проблеми но нещо не ги споменаваш.

Аха и от кога стана калибратор с апаратура и софтуер, че твърдиш за подобряване на картината...На базата на какво твърдиш, че подобряваш картината?

Подробно запознат?? Интересно.....и откъде разполагаш с такава информация и откога стана експерт? Когато ти постнах списъка на Mikl1984, ти самият реагира с изненада и гняв.....Нали ги знаеше? Аз самият, дето съм стартирал тема в западен форум по въпроса и следя още две такива не смея да твърдя че съм запознат подробно..ти..

Тези модели с какви матрица са?
    http://www.samsung.com/it/serif-tv/
    http://www.samsung.com/uk/consumer/t...-tvs/serif-tvs

Това ти е източника на информация? Пост от преди 3 години..Боже опази....
    bit-tech.net Forums - View Single Post - Displays PLS vs IPS

Напиши в браузъра какво те интересува за матриците и чети..чети...
    https://scholar.google.bg/

Новина
    대한민국 IT포털의 중심! 이티뉴스
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-02-16 в 19:37.
    dodo_pv, soon, blue1 и 3 други харесват това.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Според мен проблемите са по-скоро софтуерни и в по-голямата част от случаите свързани с картината от вградените тунери . И - да , свързани с продукция предназначена за пазарите в страни като нашата - разбирай третокаческтвени
    soon, podredko и gurcayy харесват това.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да - софтуерни са. Проблемът е, че малцина се оплакват, а всичко минава през местните представителства, вместо да има директна връзка между потребителя и софтуерният отдел - един форум!!

Downgrade für die Samsung J-Serie Firmware 1422 bzw. 1440 um Userwidgets wieder installieren zu können | Sven Ullrich
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-02-16 в 18:46.
    soon, podredko, gurcayy и 1 други харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 55 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  3. Има ли пасивни 3D телевизори на Samsung?
    От detronik във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-10-14, 23:00
  4. Samsung спира производството на OLED телевизори
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 07-05-14, 15:20
  5. Отговори: 6
    Последно: 16-08-11, 14:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе