Отговор: Проблем със KS8002 SUHD
Разбира се, ако се влоши- ще си търсиш правата, но засега, ако при нормално гледане от дистанцията от която гледаш, не се вижда - не му обръщай внимание, ползвай си го и помни, че следващият може да е с много по-дразнещи проблеми с избиваща подсветка, изгорели пиксели и т.н. Няма перфектен дисплей, има такъв, чийто дефекти можеш лесно да преглътнеш.
Цитат:
Първоначално публикувано от
mirbg
Разбира се, ако се влоши- ще си търсиш правата, но засега, ако при нормално гледане от дистанцията от която гледаш, не се вижда - не му обръщай внимание, ползвай си го и помни, че следващият може да е с много по-дразнещи проблеми с избиваща подсветка, изгорели пиксели и т.н. Няма перфектен дисплей, има такъв, чийто дефекти можеш лесно да преглътнеш.
Да чувал съм че след смяна на панел може да е и по-зле.За сега така ще е пък ако стане по-зле ще го дам на гаранция.Обаче като гледам е тръгнало да се разпространява и към средата на панела има като избили диодчета..Ще видим какво ще стане.
Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
stenly
И моя KS7002 има в ляво до крачето светло петно. Пратих им снимка и отговора им беше, че било нормално и не било дефект.
Аз също имах такива по светли места на телевизор като твоя, това е проблем! Смениха ми дисплея но след 3 месеца отново е така.
- - - - - - - - - -
Преди три месеца имах този проблем, смениха ми дисплея но сега отново е злеhttps://forum.setcombg.com/attachmen...id=26764&stc=1
Цитат:
Sonic3000
Преди три месеца имах този проблем, смениха ми дисплея но сега отново е зле
Има някакво разместване или деформация на дифузьора на панела.
Почукай леко по панела в долната част, или леко тръсни телевизора няколко пъти - с цел дифузьора да се приплъзне и слезе надолу, за да покрие светодиодите.
RTINGS същи имаха някакъв сходен проблем, който влияеше дори на яркостта.