Здравейте на всички, пак дойде момента за избор на ТВ и понеже от почти 4 години не се бях интересувал какво точно се случва в тази сфера ще съм ви много благодарен ако ме посъветвате какво да избера.
Имам H6400/48 който работи без проблем за горе споменатия период, но се наложи да го преместя в друго помещение, и останах без телевизор в къщи.
Отново съм се насочил към Samsung като бюджета ми позволява да избирам м/у 8002 или 9002 като Q7 ми идва малко над предвидената сума но и той е някъде в зара. И трите модела в размер 55 инча.
Искам да кажа че основното предназначение на телевизора е на него да се гледат филми, както и да чете без проблем субтитрите към тях. Филмите се гледат през HBO-GO и торентите на Замунда. Другото за което се използва са детски филмчета през You tube. Нямаме кабелна, мачове не гледам, както и новини и тем подобни!
Само филми и детско
Другия въпрос който ме вълнува е с какъв плеър или програма през wi-fi да гледам въпросните филми, до сега използвах някакъв руски медия сърсър на който качвах изтеглените файлове със субтитрите. Но не знам дали би бил съвместим със сегашните телевизори.
Прощавайте за глупавото обяснение но не съм много в час с тази материя, и с този вид технологии.
Другото което ми прави впечатление е че въпросните модели MU8002-MU9002 ги няма почти никъде налични, уж са модели от тази година а в двете големи търговски вериги Техномаркет-полис специално за Севлиево и Габрово и двата телевизора липсват.
Моля кажете кой е по-добрия избор за гледане на кино, 9002 въпреки леката извивка или 8002 въпреки че е едно стъпало надолу като подредба в класовете.