При всички е така за съжаление - читава бройка е въпрос на късмет и/или голям подбор и тестове ...
Така че не очаквай като смениш марката да получиш перфектен продукт .
При всички е така за съжаление - читава бройка е въпрос на късмет и/или голям подбор и тестове ...
Така че не очаквай като смениш марката да получиш перфектен продукт .
Разбирам,че Q60 е базовият модел,но все пак като си поръчаш пица Маргарита не ти я носят сурова.Не всеки може да извади 2000 и нагоре,но това не означава,че трябва да има такива дефекти.
Както и да е,не е кой знае каква болка,но по този начин Самсунг не си правят услуга.
За да им се купуват високите серии това са им начините на производителите да ни отказват от ниските серии. Не че високите серии са както трябва.
Здравейте търся самсунг около 40 инча, а гледам, че се набляга на големите размери и не намерих нищо по темата. Ще бъда благодарен ако някой ми предложи модел.
При такъв размер изборът не е Samsung, а Panasonic GX800.
https://www.4kfilme.de/q80t-4k-qled-...tionen-bilder/
https://www.avcesar.com/actu/id-2993...caling-20.html
Model Sizes Type Resolution Refresh Rate Notes Q950TS 65", 75", 85" LCD FALD 8k 100/120Hz Q900TS 65", 75", 85", 98" LCD 8k 100/120Hz Q800TS 55", 65", 75", 82" LCD 8k 100/120Hz Q95T LCD 4k 100/120Hz Q90T LCD 4k 100/120Hz Q80T 49", 55", 65" LCD FALD 12 x 4k 100/120Hz Q70T LCD FALD 4 x 3 4k Q60T 43", 49", 55", 65", 75", 82" LCD 4k Replaces the RU8000.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-02-20 в 21:16.
Масово хората не знаят и не се интересуват от спецификациите на телевизорите, но като видят QLED и си казват, че са "много яки"... цитирам приятели.
Росен, грешката ти е че си го взел от магазин от който не можеш да го върнеш ако не ти хареса. В твоя случай е техномаркет. Аз си го купих от магазин в който мога да го върна 30 дни след покупката ако не ми хареса и без да ми задават въпроси!
За да провериш за производителя на матрицата ще трябва да влезнеш в сервизното меню. За целта трябва на изключен Тв да натиснеш последователно 'info, menu, mute, power' но не става от смарт дистанционното. Аз го направих от телефона ми, но имам на него инфраред. Или трябва да намериш от старите дистанционни на самсунг.
Както и да е ,няма значение вече.Ще го погледам малко и ще го сменя.Майната му на някакъв телевизор,не искам да се ядосвам за предмети.
Samsung Display и LG Display започват премахването на LCD производствата си и преобразуване на дейността си към Oled и QD Oled.
Този пост е редактиран от DOLBY VISION 4K; 05-02-20 в 12:43.
...или заявяват на клиентите си,че ако искате наши телевизори,ще трябва да се бъркате надълбоко.