Само ако си го взел онлайн
Само ако си го взел онлайн
Ами не е онлайн.
Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk
Споделете с Технополис за замяна с по-малък, с доплащане или връщане на сума. Не вярвам да откажат.
Този пост е редактиран от brotzki; 18-04-22 в 13:43.
Ако размерът е единствената причина, то след една седмица, вече няма да ви прави впечатление. От малък към голям, бързо се свиква, но обратното е много неприятно.
Да,размерът ми е основният проблем,иска ми се да мина на 50".
Внесохме телевизора Samsung S95B QD-OLED от САЩ в Обединеното кралство на страхотна цена... оцеля ли през трансатлантическото пътуване?
Гледам го от около 2.6м.
На цифрова телевизия от а1(бивше близу),но смятам да мина на ЕОН.Дали на ЕОН ще е по-добър
сигнала на hd каналите и няма
да ме дразнят толкова несъвършенствата на картината,които ме дразнят в момента.Затова искам да мина на по-малък размер.Нямам възможност да увелича разтоянието на гледане.
Не знам как все са ви големи тези инчове, аз в момента гледам от 3m 75" и на филми ми малее. Колко е зле сигналът, че да дразнят несъвършенствата при 55". Гледам кабелна на NET1 и учудващо се гледа нормално на този голям екран, още повече, че моделът не е някакъв скъп и с хубав процесор за скалиране.
55" си е тамън за това разстояние - аз съм с 50" от подобно и ми малее отдавна, но докато не се развали плазмата не я сменям за нищо , след това може да помисля за 65" ОЛЕД ако бюджета позволява...
измерени 1034 нита във филмов режим
1561 нита на 1% прозорец в режим Filmaker и 1037 същия режим на изображение (+ Warm 2) и 10% прозорец.
https://postlmg.cc/PLZ8hF3T
https://postimg.cc/CZ76X2H6
Подобно гледам 55 на 3-4 метра и е ектра при пълен екран. Обаче от 2 метра е огромен. Все едно си на първи ред в киното, осван ако не са от ония хемптем изрязани филми, дето половината екран отгоре и отдолу има черни ленти и трябва да го гледаш като монитор от метър, или да го разпънеш малко.
Не знам как са боксовете на ЕОН, докато приложението е с агресивно шумопотискане, което не може да се изключва.
Според мен 2.6м е много добро разстояние за 55"