Резултати от 1 до 5 от общо 5

24hz ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

24hz ?

Как подкарвате 24hz филм от компютъра? Аз каквото и да правя телевизора си показва че сигнала е 60 херца. Единствения начин който открих е десен бутон display setings и всеки път трябва да променям.Няма ли начин сам да си засича че му се подава 24hz сигнал?Другото странно е че на 60 херца ми намира телевизора че е с 8 битов цвят а на 24 изписва че е 10???

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: 24hz ?

Е с какво ги гледаш филмите, а тв-то втори десктоп или клонинг на монитора е? Търси в плеъра настройка за автоматично превключване на фреймрейта, примерно Коди има.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

По принцип ги гледам през плеъра на тв то, но напоследък се сблъсквам с доста които не ми ги намира тв то и започнах от компа.Ползвам медиа плеър и Power dvd.Телевизора е основен монитор няма друг закачен.Забелязвам че за HDR съдържание тв то се държи много по добре.От компа нещо все не е както трябва .

5. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Плеъра на тв не сменя, медиа плеъра също, не ти зная версията на повердвд
    https://www.google.com/search?q=powe...nt=firefox-b-m

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Версията ми е 19.Мога да сваля и някой друг плеър ако знаете че работи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе