Здрвейте!
Сложих Seagate 1TB външен хард на тв-то, разпозна го, но timeshift и запис тръгва само на 1 Sd канал (Bloomberg SD), на другите HD или Sd (в случая FOX) дава грешка!
Здрвейте!
Сложих Seagate 1TB външен хард на тв-то, разпозна го, но timeshift и запис тръгва само на 1 Sd канал (Bloomberg SD), на другите HD или Sd (в случая FOX) дава грешка!
Този пост е редактиран от ilhanbg; 30-11-20 в 01:13.
Тези функции са възможни само за цифрови програми приемани от вграденият цифров тунер на телевизора.
Реално зависи от оператора(някои програми имат защита от копиране) и това как получаваш сигнала(без външни устройства).
Всички тези канали се записват на другите ми тв-та (Panasonic, Lg, Philips) в другите стаи вече 7-8 години със същия хард диск! Lg-то дори записва HD канали на архаичен 320 GB 10 годишен диск. Вероятно този боклук тв иска някакъв мега, хипер, бърз космически хард диск, което не е упоменато никъде, дори пише usb 2. Този е Usb 3 и както се вижда прави 115 mb при запис, какъв още диск трябва да му купя? Възможностите на външните дискове са сходни а с SSD дискове не работи.
Не е от това вероятно - по-скоро от версията на CI+ ...
При настройка на тв какво си избрал - оператор от списъка или "други"? Пробвал ли си от сат тунера?
За съжаление колкото по-нови и модерни функции/опции има в тв, то все повече ограничения и изисквания ... най-вече да си плащаш за преди свободни и елементарни неща .
Ще пробвам и от сателита, но сега забелязах, че каналите с по-гадно качество (Sd) стават за запис, за запис на Hd и дума неможе да става. Мисля че иска много бърз хард диск а за Hd някакъв уникално бърз хард диск.
Всичките ми тв-та записват HD без никакви проблеми, дори Lg има някаква голяма компресия и файловете са много малки в сравнение с Panasonic.
Между другото има сат. апарат Skybox за 50 лв от преди 7 години, този евтинджос записва дори на флашка, няма абсолютно никакви изисквания и е чук, в сравнение с това за 1200 лв.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
svetlio1 май ще излезе прав. Минах на сателит - всичко работи перфектно, дори на 4к канал записва и превърта без никакви проблеми. На кабел само някои гадни Sd канали? Някакви идеи какво да правя? На Мсат с CI+ карта "Best Cas" съм!
Този пост е редактиран от ilhanbg; 30-11-20 в 19:23.
Пробвай с друга карта.