Има ли начин за промяна на действието на тези бутони? Да отварят друг апп, например Apple TV, а не Нетфликс?
Има ли начин за промяна на действието на тези бутони? Да отварят друг апп, например Apple TV, а не Нетфликс?
Не..това засега става само на Андроид телевизори и Панасоник(бутона My App)
Вземете този модел. Доста по-удобно е и изчистено от излишни копчета. AKo се предлагаше за LG, веднага щях да взема.
![]()
Гледам, че при румънците се предлагат 2-3 модела, на различна цена. Дали са различни наистина? Дават ги съвместими с различни серии тв, но работят ли изобщо, не е ясно. Няма отзиви за нито едно.
30 Най-добри дистанционни управления за Samsung Smart TV - тествани
https://www.pianetastrega.com/30-mig...e-qualificato/
Малко е стара темата но все пак да попитам как ставаше препрограмирането при андроид телевизорите ?
Преди 4-5г. го направих на Сонито, но сега не откривам темата в която беше обяснено как точно се правеше. Тогава си бях направил Нетфликса да отвяря YouTube. Сега искам на Тошибата да го направя да отваря приложението на булсат.
Благодаря ти за подробните указания но на тази Тошиба нещо не се получава.
С андроид 9 е и в Accessibilit ми липсва
Button Mapper.
Още вчера се пробвах да го инсталирам Button Maper както и Buttons Remapper от play store но така и не ми дава да ги активирам.
Модела е: Toshiba 32LA3B63DG
Може би на този модел са му орязали тази функция![]()
И да го подкараш най-вероятно няма да може да промени бутоните за стрийминг услугите. Вижда се на някои от клиповете, че например за Prime не се получи.