Това цакане с ИПС матрици, ми напомня на прецакването с Ескинос процесори в телефоните за Европа. С високата цена получаваш по-лошото
Това цакане с ИПС матрици, ми напомня на прецакването с Ескинос процесори в телефоните за Европа. С високата цена получаваш по-лошото
как се влиза в сервизното меню на новите модели с дистанционно без номера?
За целта ти трябва стандартно дистанционно. С малкото не става.
Нямате си идея колко хора търсят и предпочитат IPS
Ако се гледа във светло помощение и под различни ъгли аз бих предпочел IPS.
Но за тъмно... изобщо не искам LCD
И ако ви харесва телевизора защо изобщо ще го връщате?
абе я си гледайте телевизора .. монитор за предпечат Адобе сертифициран и калибриран идва с ИПС матрица ,че за гледане на ТВ на кабеларка най вероятно било зле хабер нямате какво гледате добре че е сервизното меню
моят QN90 също е ads, нямам проблем с картина или контраст, единствено blooming около субтитри се набива повечко на око. Малко е тъпо, че с този панел, реално е по-близо до QN85, отколкото до 95, а уж се води 9-та серия. На черния петък беше 2.4к за 65-ца, което е много добра цена, независимо с какъв панел е, още повече, че в Европа всичките са ads с този размер. То и телефоните им тук са с Exynos, а по белия свят със Snapdragon...
Трябвало е да вземете QN95 или Q70. Toва с АDS е скъпа минавка .
Съвет и от мен QN95 това е телевизора,писъл съм го и преди.
Здравейте,50-инчовият модел на qn90 също ли е с ИПС панел, понеже четох, че там е задължително с VA? Има някакви недостстъци 50инчовият спрямо 55?
50" са само с VA панели. За съжаление вече няма много различни модификации/видове на 50" 100/120хц панели и са си компромисни в някои отношения.
Аз имам 2 варианта и тоя използван от Сони е по-добрият, но пак е малко по-зле от използваните 55" варианти.
Ако от Самсунг са ползвали вариант като в използваните от ЛГ (с по само 4 домейна на субпиксел) очаквай много малки ъгли и бързо изсветляване на картината .