Четох отзиви зс Q60T/Q70T, не знам каква е разликата, но хора се оплакваха, че не могат да гледат филми директно през браузера. Това така ли е за тези модели? Или просто хората, които се оплакват не правят нещо както трябва?
Четох отзиви зс Q60T/Q70T, не знам каква е разликата, но хора се оплакваха, че не могат да гледат филми директно през браузера. Това така ли е за тези модели? Или просто хората, които се оплакват не правят нещо както трябва?
Вероятно е така, защото телевизорите нямат достатъчно голяма буферна памет и като я запълнят, видеото замръзва.
Качество през браузера няма да е добро.
Ако, искаш да стриймваш директно от интернет филми/торенти ти трябва TV със Android TV OS, или Android TV Box или PC, "закачено" за TV. Инсталираш KODI с добавките и гледаш.
Като при тях, ще можеш да гледаш и това, което искаш в повечето случаи.
На моя Самсунг през браузара безпроблемно вървят онлайн филми. Не знам защо при гореспоменатите модели не може.
Преди пробвахме да гледаме някакви сериали през браузера,но забиваха на модел от 2018 лето. Пращам ги от компа или от телефона и няма проблем.
На практика стрийм са и HBO go и Netflix , нали ? А се гледа 4 к по Нетфликса.
При мен през браузър или където и да е няма проблеми. Имам 2 самсунга като единия ми е от 2016 модел и си върви през браузъра без проблеми. Имам и ниска серия от 2020 та и там проблеми няма.Ако става дума за сайта f....7.com трябва няколко пъти да натиснеш play но е така и през компютъра .
Гледаме и доста състезания на живо, разбира се, не тръгват през Тизен браузер. Дори не отваря страницата коректно и в "работен плот". При други пък не се разпъва на цял екран. За целта пак отваряне на телефон и мирор към телевизор.
Общо взето Tizen и WebOs са пълен шит. Не може да се задават уведомления на Youtube и после да напомня за тях на телевизора. Уж смарт, ама полу. Отново получаване на уведомлението на телефон и мирор към телевизор. При телевизорите с Андроид не знам как. Дано и там да не са резнали възможностите.
Този пост е редактиран от brotzki; 11-01-22 в 00:13.
Много странно .При мен всичко се отваря коректно но и го ползвам много рядко .Сега даже нарочно пак отворих 4 5 сайта 2 филма пуснах през браузъра всичко е топ. Пробвай с фабрични настройки .Иначе за ю туб не показва нищо да. Нека някой с андроид тв сподели но си мисля че и там ще е така.
Пример как не иска да се отвори на цял екран чудото. http://streamable.com/yv4ow2 Оригинал към сайта https://www.imsa.com/tv/
На сайтове не приема политиката за поверителност, нито да я отхвърли.
Toва е при стар Тизен Q6 oт 2018 лето. Връщал съм разни настройки по браузер, но е без ефект.
Добре че са телефоните, които правят нещата да се възпроизвеждат коректно.
Този пост е редактиран от brotzki; 12-01-22 в 11:05.