Отговор: 55QN95A или 65QN90A
Страшни философи сте тука...какво питам какво ми се отговаря...задавам въпрос и търся отговор на въпроса...сиреч вас душици недочешали езици не ви засяга нищо друго - или имате отговор на въпроса или тишинка, и ще се оправям без ваша "помощ"
п.п главната цел на калъфа е да пази соларния панел от надиране,което вече почна от няма и 1 месец ползване.Вярно ли трябваше да ви се обяснявам като вдовица на к** за тоя елементарен въпрос?
Разбира се, че отговорът на въпроса ви е - "тишинка". Подобен вид изгъзици според мен само от изобретателната китайска мисъл е възможно да се търсят. Те и по-глупави неща продават, така че търси там. И все пак какво му е лошото на "найлончето". Едно време някои хора просто не ги вадеха от "найлончето", в което идваха.
Няма промяна в отговорите...продължаваме в същия дух,и чесането на езиците продължаваме.Много добре само философи сме ние,Китайците също нищо не разбират разбираш ли...
Цитат:
Първоначално публикувано от
gego
Няма промяна в отговорите...продължаваме в същия дух,и чесането на езиците продължаваме.Много добре само философи сме ние,Китайците също нищо не разбират разбираш ли...
Вие к'во очаквахте от отговорите?
Колко трябва си умен да сложиш дистанционното на ТВ-то в силиконов калъф, нали копча'атата пак са открити....,
И к'во като се продават, сега к'ви ли не боклуци аксесоари се правят за ВСИЧКО......
Ама на някои им липсва Q-то.
Горе съм написъл какво пази тоя калъф,ама на някой им липса IQ-то
Има прозрачно "самозалепващо" фолио (за реклами, облепяне на автомобили...) - май ще е по-добър и по-удобен вариант.
Цитат:
gego
Горе съм написъл какво пази тоя калъф,ама на някой им липса IQ-то
К'во пази, отворко? Нали копчетата ти са открити, даже не ми схвана поста, жалка история.....
- - - - - - - - - -
Цитат:
svetlio1
Има прозрачно "самозалепващо" фолио (за реклами, облепяне на автомобили...) - май ще е по-добър и по-удобен вариант.
Ем предложих му подобен вариант..., за него не било отговор ROFL!
Соларния панел седи една идея повдигнат и при подмятане/местене не се драска,кое не разбра бре господин високо IQ?
И коя беше жалката история?Че питах от къде мога да взема такъв калъф в нашите вериги освен в алиексрес,а вие го обърнахте на лаф, 2-страница някой от вас продължават да изпъкват с мъдри мисли все едно вие ще го ползвате тоя калъф..почва да става банално и аз спирам да пиша тук.
Разбирам питането ти, но трябваше да предвидиш такива отговори. Ако гугъл не ти изкарва никакви резултати от бг сайтове, едва ли очакваш някой да е намирал подобно нещо от физически такъв. С две думи избора ти е ограничен първоначално до Алиескпрес или "найлон".
Цитат:
gego
Соларния панел седи една идея повдигнат и при подмятане/местене не се драска,кое не разбра бре господин високо IQ?
И коя беше жалката история?Че питах от къде мога да взема такъв калъф в нашите вериги освен в алиексрес,а вие го обърнахте на лаф, 2-страница някой от вас продължават да изпъкват с мъдри мисли все едно вие ще го ползвате тоя калъф..почва да става банално и аз спирам да пиша тук.
Дадохме Ви варианти от възможните такива в БГ, а що се касае до алтгернативни такива, диван, мека мебел, покривка - те такива работи.
Със здраве!
Чакай сега, нали котка беше причината. Сега пък някакъв панел изпъквал. Точно найлон използваха хората, които изпитваха подобни притеснения (от моя гледна точка неоснователни). Аз не виждам нищо лошо в това "решение".
Дали и къде ще пишеш си е твой личен избор. Какво ще пишат другите пък е техен личен избор. И все пак темата не е за "калъфчета за дистанционно".
Цитат:
gego
Това е инженерна недомислица и нарочно търсен ефект..да се повреди..и ако си много придирчив скоро след покупката да си купиш ново дистанционно.
Купи самолезяпещо се прозрачно защитно фолио..напрпимер за смартфон. Изрежи го по размера на соларният панел и го залепи отгоре му.
Той се разсърди, че му се дават подобни предложения - ,"фолио, найлон". Иска си фабрично калъфче. Което разбира се е негово право. Изясни се, че тук няма кой да даде местни предложения. И да се обърне към изобретателната китайска търговска предприемчивост. После може да покаже какво е взел.
Сърдя се само на господин Жан-Клод Ван Дам...точно от него не го очаквах,а съм му такъв фен :D :D
П.п ще.ппръчам тея дни от алито пък ще видим кво ще е..със здраве ;)