Страница 1 от 18 12311 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 270
Like Tree45Одобрявам

55QN95A или 65QN90A

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2020

55QN95A или 65QN90A

Здравейте,
    Моля, дайте съвет, кой телевизор да избера!
    Двоумя се между тези два модела 55QN95A и 65QN90A, като крайната цена, след индивидуален код за -10% който важи до утре е 2600 лв и за двата модела. Коя опция е по-разумна, по-високият клас с по-малък размер, или по-бюджетния но с по-голям панел?
    Всъщност, тази цена добра ли е, или има вероятност, да падне още?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015
    Живее в
    Пловдив

Отговор: 55QN95A или 65QN90A

Ако не ти е спешно изчакай новите модели от тази година.
    Предполагам и цената на старите ще падне поне една идея

4. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Това също го обмислях, но ако технологията на новите не е микро, а все още мини QLED, едва ли ще има смисъл да платя 1000 - 1500 лв отгоре за същият телевизор, представен в по-ново издание.
    Така или иначе, индивидуалният ми код, вече не е валиден, та ще чакам пак оферта, като вече се насочвам към 65 инчовата версия на QN95A. Обикновено около Велик Ден, има много добри предложения, често по-добри дори от тези на Черният Петък, но се съмнявам, че ще устискам до тогава...

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Само да няма изненада с АДС на новите върхови 2022 модели :D Цената се качва - качеството пада.
    По нашите ширини вероятността за ИПС е голяма при 65qn90A. Бих избрах малкият QN95А и заради звуковите възможности. https://edigital.bg/led-televizori/s...evizor-p840409 Без заграждане с допълни колони - тип мебели, заемаци място и видими препятствия от кабеляци
    Този пост е редактиран от brotzki; 21-02-22 в 13:43.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Този сайт edigital.bg, беше първият от който бях решил да поръчвам, но видях тема в друг форум в която лошите отзиви за търговеца преобладаваха и се отказах. Относно матрицата на QN95А, уж няма компромиси с тази серия, поне така пише по западните форуми, което разбира се не означава, че не е възможно. По родните магазини 65“ е около 3700 лв, а странно защото, при румънците е драстично по-скъп 4760 лв.!? Но, пък вчера, можеше да вземе от тях разопакована бройка за 3000лв. обаче не посмях.

7. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Защото е от трети търговец, а не от емаг.

Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Да. Това не го бях забелязал. Значи, да не чакам фрапиращо намаление за този размер от Емаг...

10. Banned
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Варна

Незнам дали си забелязал разликата в конструкцията на двата телевизора, вземи си QN95A и се радвай На най доброто от ЛЕД технологията За 2021,гледай да е запечатан със вакуумирано фолио на екрана това е от мен.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Не съм забелязал разлика, каква е?
    Сега видях, че както нямаше 65 инчови QN95A предлагани от Емаг, изведнъж се появиха две бройки на нормалната цена.

И като знам, как се се работи по тези ширини, имам сериозни подозрения, че това вероятно са върнати и преопаковани бройки.

Между другото, вчера влязох в avforums за да питам, дали има вероятност панела да е различен от VA и се зачетох в темата за собственици на този модел.
    От прочетеното разбирам, че много от хората съобщават за различни проблеми, като най-често срещани са тези със разминаването на звука с картината, показване на черен екран по време на работа и най-важното, ужасен HDR. Под ужасен, се има предвид, че не става за гледане и търсят начин да го изключват. Като се има предвид, че този модел е представен за като флагман и най-добър за гледане на телевизия в този формат, наистина изглежда странно. Още по-странното е, че с новите ъпдейти на фърмуера, положението става още по-зле. НО, пък който е уцелил бройка без дефекти, съобщава за кристална картина със изключително черно, близко до ОЛЕД.
    Добрата новина е, потвърждението, че всички бройки на модела QN95A са с VA панели, без значение от размера и зоната за която са предназначени.
    Въпреки всичко, все още това продължава да е моят фаворит и при прилична цена, ще го вземе.

12. Banned
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Варна

Сега си пуснах няколко HDR+ клипа от Ютубе просто феноменална картина може да ограничиш яркостта по твое усмотрение.В 95 Ткона и захранването са отделно.

- - - - - - - - - -

Относно преопаковането фолиото не могат да го възстановят трябва ново.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2020

Проблемът с HDR-а е когато идва по HDMI портовете.
    В тази тема многократно се коментира.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Варна

При яркост20 от 50 консумацията скача на 125w при HDR+ средна стойност нищо особено за такова качество,

- - - - - - - - - -

Не съм правил този вид проби предпочитам Нетфликс по интернет.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от tvbox Виж публикацията
    ... Като се има предвид, че този модел е представен за като флагман и най-добър за гледане на телевизия в този формат, наистина изглежда странно. Още по-странното е, че с новите ъпдейти на фърмуера, положението става още по-зле. НО, пък който е уцелил бройка без дефекти, съобщава за кристална картина със изключително черно, близко до ОЛЕД...
    Е що не си вземеш ОЛЕД? Ся, си си наумил десетина причини, като най-важната, вероятно е, че очакваш шибания телевизор да те надживее Грях е, да дадеш толкова пари за лед телевизор!

17. Member
    Тук е от
    Apr 2020

ОЛЕД-а (С1), който беше първият ми избор го върнах в петък. Страхотна картина, докато сме на тъмно. Пусна ли осветлението, виждам част от луничките отразени в горната част на екран, а през деня виждах основно себе си седящ на дивата, отразен в панела. Холът ми е с 4 огромни прозореца на двете стени, харесвам ми светлината, нямам намерение да го правя на пещера.
    Освен това, като почнах да обяснявам на останалите, че не трябва да го държат дълго време на един канел и на статични обекти, да го спират от време на време, помислиха, че се шегувам...
    brotzki и hiloallstars харесват това.

18. Banned
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Варна

Кое ти повлия да си вземеш Огледа,Форумите ли.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 18 12311 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе