Отговор: Samsung S95B QD-OLED - Нстройки и Коментари
От както имам телевизора до сега два пъти ми се е случвало както си гледа, излиза долу едно синьо и почва да се джурка. Тези дни съвсем случайно забелязах че същото се случва когато задържа бутона за гласовия контрол. Интересно дали дистанционното се бъгва или проблема е от телевизора. За сега само два пъти се е случвало дано е пак нещо временно :) За тест на черно аз ползвах този клип - https://www.youtube.com/watch?v=8b3C...el=ManlyPowers
Току що пак ми се случи. Докато гледах тв се активира гласовия асистент и тръгна да търси в търсачката нещо което бяха казали по телевизията .Явно проблема ще зачестява :thumbdn: Интересно проблема къде е в телевизора или дистанционното.
Ако мигат до 17 та точка значи с черното ти няма проблем. За дистанционните отдавна са им блутут но не знам как да го разкача от тв. Иначе днес с пускането 5 минути след това отново ми излезе все едно съм задържал гласовия контрол.Малко след това забелязах че и звука ми пак прекъсва :cry:
Направих го и пак се сдвоиха . Според мен едва ли ще помогне това но да видим. Иначе никога не съм го зареждал,показва че има 65% батерия.
Аз съм с настройките които колегата tvbox сподели, и за сега съм доволен. На мен за олед ми се струва много 35 и 45. Свикнал съм на стария ми тв осветеността да е на 6 а за олед 35 ми се струва много.Все пак панела май е по уязвим, а и се опитвам да съм най близко до референтните стойности . Ако проблема е в дистанционното а не в тв накрая ще му взема едно обикновено и това е . Няма да дам 350лв за дистанционно! А с вашето дистанционно какво се случи? Накрая спря да работи ли? Моето днес ми го направи този номер два пъти, но ме притеснява че в сервиза няма да го хванат като проблем. Искаха ли и телевизора да им карате?
Пичове, на вас Samsung трябва да почнат да ви плащат за бета тестери :))Майтапа настрана, но това да цъкаш по 'нам си колко менюта с n на брой настройки като ненормален за мен е абсурд. Разваля целия кеф от иначе добрия панел. Дано тази година изкарат подобрена версия без тия им убавини и да видим потенциала на qd-oled панелите.
Не, по-важното е да си харесвате телевизорите.
Очаквайте Samsung да вдигне цените на QD-OLED телевизорите,
https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1673352014
Цитат:
Първоначално публикувано от
CubanLinx
Пичове, на вас Samsung трябва да почнат да ви плащат за бета тестери :))Майтапа настрана, но това да цъкаш по 'нам си колко менюта с n на брой настройки като ненормален за мен е абсурд. Разваля целия кеф от иначе добрия панел. Дано тази година изкарат подобрена версия без тия им убавини и да видим потенциала на qd-oled панелите.
В самото начало цъках, за да разбера кой настройки ми пасват най много. След като ги открих повече не цъкам по менютата и да променям. Според мен силата на този телевизор е в HDR. Не съм виждал толкова ярка картина на никой друг тв.