Отговор: За Qled Samsung Q-серия телевизори и колко издържат…
Цитат:
Първоначално публикувано от
audiceco
Включвам сутринта телевизора, тръгва картината звука след 10 секунди изчезва картината остава звука, рестартира се изгася като остава едно леко цветно петно веднъж примерно го мернах в десния ъгъл горе, веднъж в ляво долу, пак се вклюва изписва QLED тръгва карти и звук и след 10 секунди губи картина само звук и така...
Проблем с подсветката. Окъсяване на някой светодиод (цветното петно) задейства защитата и телевизора се рестартира.
Цитат:
audiceco
Купих Панасоника, естествено не е като Qled на Самсунг, ама ще го преживея, важно ми е вече 5 години гаранция… Живи и здрави бъдете!
Честито и дълго да му се радваш :Drinks:
За Qled Samsung Q-серия телевизори и колко издържат…
Когато ми го включи Самсунга да ми покаже как се вижда имаше множество тънки черти по дисплея работи 5 минути и пак, нещо стана и се рестартира вика виждаш не става…..
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 Прикачен файл(ове)
На Samsung QE43Q67BAUXXH днес се появиха две, черни вертикални линии на екрана. Телевизора е на 19 месеца.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=42121&stc=1
Цитат:
mozak
Окомплектоваш и опаковаш, носиш в магазина и от там, да го носят в сервиза - от сервиза вероятно ще ти издадат протокол за замяна...
Цитат:
mozak
Оставих телевизора в магазина ( Т- полиса ). След 15 дена ми го върнаха със сменен дисплей. :punk: