Здравейте,
Преди един месец си закупих Samsung 55Q80D, за което крайно съжалявам.
От ден едно на ползването на телевизора постоянно ме изхвърляше от приложенията - Explore.tv, Netflix, Youtube, internet, дирвктно на десктопа на смарт тв. Мислех в началото, че е слаб сигнал на wifi, проблем в А1 и т.н, но в даден момент дори с лан кабел проблема продължи, което ми потвърди че проблема не е в доставчика на Интернет.
Проблемите ми продължиха със забивания, саморестартирване, подсветки и други дефекти в картината. Занесох го в оторизиран сервиз, където смениха платката и бордкарта, поне така ми казаха.
Включвам телевизора и с крайно разочарование заварват, че звука е силно приглушен, все едно звука е носов, гъгнещ и т.н. Ако слушах тв на 8 степен, сега еквивалента му е 18, с крайно нарушен кристален звук.....
Изписва ми съобщение да посетя "service mode", с цел настройки на картина, звук и прочие. Възможно ли е да са необходими някакви настройки към фабричните на ТВ, с цел да се оправи проблема, защото вече ми писна да правя ремонт на ремонта на телевизор купен на 1 месец......
Предварително благодаря,
Поздрави