Резултати от 1 до 4 от общо 4
Like Tree3Одобрявам
  • 1 Post By Poco
  • 1 Post By sony 1
  • 1 Post By hristoslav2

Проблеми при Samsung Q80D

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Jan 2025

Проблеми при Samsung Q80D

Здравейте,
    Преди един месец си закупих Samsung 55Q80D, за което крайно съжалявам.

От ден едно на ползването на телевизора постоянно ме изхвърляше от приложенията - Explore.tv, Netflix, Youtube, internet, дирвктно на десктопа на смарт тв. Мислех в началото, че е слаб сигнал на wifi, проблем в А1 и т.н, но в даден момент дори с лан кабел проблема продължи, което ми потвърди че проблема не е в доставчика на Интернет.

Проблемите ми продължиха със забивания, саморестартирване, подсветки и други дефекти в картината. Занесох го в оторизиран сервиз, където смениха платката и бордкарта, поне така ми казаха.

Включвам телевизора и с крайно разочарование заварват, че звука е силно приглушен, все едно звука е носов, гъгнещ и т.н. Ако слушах тв на 8 степен, сега еквивалента му е 18, с крайно нарушен кристален звук.....

Изписва ми съобщение да посетя "service mode", с цел настройки на картина, звук и прочие. Възможно ли е да са необходими някакви настройки към фабричните на ТВ, с цел да се оправи проблема, защото вече ми писна да правя ремонт на ремонта на телевизор купен на 1 месец......

Предварително благодаря,
    Поздрави

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2023

Отговор: Проблеми при Samsung Q80D

Връщаш го 3 пъти за ремонт и ако не успеят трябва да ти върнат парите или нов - естествено всичко трябва да е описано в сервизните книжка точно и ясно . Явно самият телевизор има някакъв фабричен дефект , едва ли цялата серия е такава.

Ако е бил купен онлайн си изпуснал 2те седмици срок да го върнеш без подробности
    Swon одобрява това.

4. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Попаднал си на дефектна бройка, трябвало е веднага да го върнеш. Ползвай съвета на колегата за 3-те пъти.
    Swon одобрява това.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Върни го в сервиза. Не са си довършили работата - пропуснали са в бързината да направят едни настройки в сервизното меню.
    Swon одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблеми с климатици Samsung
    От divna във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 287
    Последно: 10-09-24, 17:12
  2. Проблеми с хладилници Samsung SR-429 и GE Profile
    От jokolin във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 16-09-09, 16:27
  3. Проблеми със SAMSUNG CD-R/RW-SW224B
    От Vandal във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-04, 14:05
  4. Samsung R210S проблеми с индикацията на батерията
    От DoRa във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 23-06-03, 11:31
  5. Проблеми с Samsung CD RW
    От koleto във форум Общ - хардуер
    Отговори: 15
    Последно: 21-11-02, 13:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе