Голям кутсуз със последния ми телевизор Sansung.
Предварително благодаря за мнения, съвети и споделен опит. Да си имам късмета. Миналото лято купих от голяма верига магазини един Samsung за кухнята. Моделът му е UE43CU8072... Засега си изпълняваше функциите без да имам някакви забележки. Тази сутрин пускам ..и докато една врътка се върти на екран да търси телевизиите... забелязвам една черта през средата на екрана... Отляви всичко се вижда брилянтно... Отдясно на линията... всичко е по-тъмно и сякаш мъгливо... Веднага демонтаж от стената и в сервиза на самсунг. Какво да очаквам?
Отговор: Голям кутсуз със последния ми телевизор Sansung.
Очаквай теб да изкарат виновен, да беше взел Sansung, можеше да изкара по-дълго от Samsung:BigGrin
ако беше китаец да са те изяли с парцалите вече :))
Би трябвало да си поемат ангажимента.
И аз имах същия проблем с 50" Самсунг преди 4 год, но причината беше, че внукът ми го замери с метална количка.:BigGrin
Цитат:
Първоначално публикувано от
cameraman
Предварително благодаря за мнения, съвети и споделен опит. Да си имам късмета. Миналото лято купих от голяма верига магазини един Samsung за кухнята. Моделът му е UE43CU8072... Засега си изпълняваше функциите без да имам някакви забележки. Тази сутрин пускам ..и докато една врътка се върти на екран да търси телевизиите... забелязвам една черта през средата на екрана... Отляви всичко се вижда брилянтно... Отдясно на линията... всичко е по-тъмно и сякаш мъгливо... Веднага демонтаж от стената и в сервиза на самсунг. Какво да очаквам?
Вие ще кажете какво е станало...
Новото хоби на сервизите е да вменяват вина на клиента...
Ще го оправят, само с 2 години гаранция ли е
Вероятно е в гаранция и ще го резвизират, стига нещо да не сте натягали отзад по стойката прекомерно. Самсунг сменят части , дори и да са работещи. Те си знаят
Тук вече няма да мине версията за влязъл прах...
Edge Led...на каква яркост е работил
На нормални параметри е работил.. Телевизорът ни беше другарче в кухнята ... по 1-2-3 часа на ден в рамките на година и месец. Ще сменят матрицата...май..
Те ще преценят. Не писахте откъде е купен и кой поема сервизирането?
Започнаха да ги правят така, че да се подменят като led крушки.
Цитат:
Първоначално публикувано от
coverstar
Вие ще каже
Новото хоби на сервизите е да вменяват вина на клиента...
Да не слагаме знаменател.
Тези измислени причини според мен тръгват от производителите, които са инструктирали сервизите, за да си намалят разходите, докато трае гаранцията.
Боли ги един орган производителите!
Кой знае откъде ги внасят у нас и кое качество.
Така, по беглите описания - подсветка в тъмната част на екрана.
Наскоро разбрах, че дори 1 LED да е извън параметри, "великата" марка Sony изключва целият ТВ.
Със съответния код за грешка.
От "съображения за безопасност".