Някой дали знае нещо за този модел ,че нещо ми допада ама нали е нов и цената е малко висока .не знам...
Някой дали знае нещо за този модел ,че нещо ми допада ама нали е нов и цената е малко висока .не знам...
Моделите с новата Quattron технологоя са пълен провал. Не е добър избор ако се стремиш към някакво подобие на добри цветове.
Освен това е на цената на по-хубав 50-52 инчов телевизор.
Уникален телевизор.Имах възможност да го видя на експото.
Лазарчо, пак се изказваш неподготвен и вече прекаляваш!Провал са само твоите познания и възприятия!!!Следя ти тенденционните изказвания и опитите ти да заблуждаваш хората.Престани.Стой си в скапаното търговско жълто сайтче и не пиши повече тук!!!
И какво точно видя на изложението? Аз също го гледах. И не само там и не само в динамичния режим, който са го пуснали там.
Покажи ми един сериозен сайт, потребител, ревюър /е*ати думата/, който да се изказва добре за новата им технология.
Ясно ми е, че на мен няма да повярваш и смяташ, че съм пристрастен, но вземи почети малко и ще видиш.
Трябва да си абсолютен лаик да не видиш малкия ъгъл на виждане. Неравномерната му подсветка се виждаше дори във светлата стая на изложението. Айде, това си е проблем на всички EdgeLED модели и ми е странно защо Sharp след като си решиха проблема с бандинга, от който страдаха 2 поколения, минаха на куца технология, която пак ги връща назад.
Не знам как може да ме обвиняваш в тенденциозност като преди 2-3 години аз и Лудия ни нарочиха за пропагандатори на Шарп. Аз лично тогава съм препоръчвал на стотици хора в тоя форум единствено Шарп. Модели като XD1E, X20, XL2 бяха много добри модели на добри цени.
Сега имат една хубава матрица и качествени материали на сглобката. Това е. Изобщо не е случайно, че като продажби са в дъното на класацията за последните 1-2 години. Дори Панасоник продават повече LCD-та от тях.
Нека Панасоник продават повече LCD-та. Аз съл тотално разочаван от LCD-тата на Панасоник. Ще отида да го видя този Шарп дали е толкова зле колкото казваш.
Да, не са им нищо особено LCD-тата и на Панасоник. И те имат хубава матрица по отношение на цветове и ъгъл на виждане, но пък е до 37 /скоро и 42/ инча.
Какво те разочарова при лсд моделите на Панасоник?Идеални са за гледане на снимки,браузване и игри с тая матрица.Друг е въпроса ако търсиш телевизор ,а не часовникПървоначално публикувано от Julian
Въобще не бих се доверил на тази технология. Не съм видял идеалното лсд още от който и да е производител.