Резултати от 1 до 8 от общо 8

Мнение за SHARP LC-40LE810EV

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2010

Мнение за SHARP LC-40LE810EV

Някой дали знае нещо за този модел ,че нещо ми допада ама нали е нов и цената е малко висока .не знам...

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Мнение за SHARP LC-40LE810EV

Моделите с новата Quattron технологоя са пълен провал. Не е добър избор ако се стремиш към някакво подобие на добри цветове.
    Освен това е на цената на по-хубав 50-52 инчов телевизор.

4. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

нали не е черно-бяло

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Уникален телевизор.Имах възможност да го видя на експото.

Лазарчо, пак се изказваш неподготвен и вече прекаляваш!Провал са само твоите познания и възприятия!!!Следя ти тенденционните изказвания и опитите ти да заблуждаваш хората.Престани.Стой си в скапаното търговско жълто сайтче и не пиши повече тук!!!

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И какво точно видя на изложението? Аз също го гледах. И не само там и не само в динамичния режим, който са го пуснали там.
    Покажи ми един сериозен сайт, потребител, ревюър /е*ати думата/, който да се изказва добре за новата им технология.
    Ясно ми е, че на мен няма да повярваш и смяташ, че съм пристрастен, но вземи почети малко и ще видиш.
    Трябва да си абсолютен лаик да не видиш малкия ъгъл на виждане. Неравномерната му подсветка се виждаше дори във светлата стая на изложението. Айде, това си е проблем на всички EdgeLED модели и ми е странно защо Sharp след като си решиха проблема с бандинга, от който страдаха 2 поколения, минаха на куца технология, която пак ги връща назад.
    Не знам как може да ме обвиняваш в тенденциозност като преди 2-3 години аз и Лудия ни нарочиха за пропагандатори на Шарп. Аз лично тогава съм препоръчвал на стотици хора в тоя форум единствено Шарп. Модели като XD1E, X20, XL2 бяха много добри модели на добри цени.
    Сега имат една хубава матрица и качествени материали на сглобката. Това е. Изобщо не е случайно, че като продажби са в дъното на класацията за последните 1-2 години. Дори Панасоник продават повече LCD-та от тях.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Нека Панасоник продават повече LCD-та. Аз съл тотално разочаван от LCD-тата на Панасоник. Ще отида да го видя този Шарп дали е толкова зле колкото казваш.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да, не са им нищо особено LCD-тата и на Панасоник. И те имат хубава матрица по отношение на цветове и ъгъл на виждане, но пък е до 37 /скоро и 42/ инча.

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    Нека Панасоник продават повече LCD-та. Аз съл тотално разочаван от LCD-тата на Панасоник. Ще отида да го видя този Шарп дали е толкова зле колкото казваш.
    Какво те разочарова при лсд моделите на Панасоник?Идеални са за гледане на снимки,браузване и игри с тая матрица.Друг е въпроса ако търсиш телевизор ,а не часовникВъобще не бих се доверил на тази технология. Не съм видял идеалното лсд още от който и да е производител.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. мнение за хладилник sharp sj-300vsl
    От p.dimov във форум Хладилна техника
    Отговори: 3
    Последно: 16-03-13, 09:19
  2. Мнение за Sharp LC-32SH130E
    От dafi_dimo във форум Sharp телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 12-01-13, 17:28
  3. Sharp-40le510 мнение
    От harvest във форум Philips телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 27-11-11, 11:10
  4. Мнение за Sharp LC-40le705e
    От mvarbanov във форум Sharp телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 05-08-11, 11:36
  5. Moля Ви мнение за SHARP AY/AE-XPC09JR
    От stela22 във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 12
    Последно: 22-01-10, 13:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе