Здравйте отново на всички.През 1-2 години ме започват проблемите с тази марка...и така вкъщи имам 3 телевизора-2 шарп и 1 филипс.Използвам цифрова тв от местна кабелна от която съм много доволен.От 1-2 месеца почти постоянно а вече и всеки ден и на двата шарпа имам насичане на картината на повечето пакети телевизия т.е прекъсва и картина и звук.Първо си мислех ,че някъде кабелите към тях са се прекъснали но няма такова нещо.В хола където е филипса (47" е на 4 години) нямам никакъв проблем -всичко е перфектно няма загуби,няма насичания.Какво ли не правих,какво ли не мислих-щях да се обаждам на техниците на кабелната да дойдат да усилят сигнала ли какво ли,ама какво да им кажа като даже преместих единия шарп на мястото на филипса и ....и там същата работа прекъсва абсолютно на същите канали....преинсталирах,сменях държави Финландия,Германия,България...нищо...От самото начало от както съм на тази кабелна използвам за всеки случай такъв усилвател Усилвател за кабелна телевизия. Битова техника - Друго. Пловдив. Цена 12 лв. Обява. 555.bg -няма оправия никаква .Вече си мисля телевизорите ли да сменям -най-вече с друга марка.Затова и пиша тук в темата за шарп защото си мисля -щом и двата тв насичат значи причината е в марката.Моля за Вашите съвети и hristoslav да помага с безценните си съвети.Благодаря предварително на всички!!!