Резултати от 1 до 11 от общо 11

Sony kdl 32v4500 някои от програмите изчезнаха

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Sony kdl 32v4500 някои от програмите изчезнаха

Здравейте, вчера стана нещо много странно. Имам Сони 32v4500 и съм абонат на Евроком, имам и техен цифров приемник. От месец насам съм с този телевизор и до вчера нямах никакви проблеми с цифровия му тунер.
    Вчера го пуснах и забелязах, че бтв-канал1-нова-евроком-national giographic и още някои програми не се хващат. Изписва selected programme is not tuned.
    Зададох му на ново настройките - честота 754000, symbol rate 6900 и тн, но пак същото. Опитах с Full scan и излезнаха, но Discovery-тата и national geogr пак не ги показа. С приемника на Евроком се хваща всичко.
    Преди малко му зададох да ресетне всички настройки и настроих всичко на ново, сега вече не излизат и бтв, канал1, нова и на Full scan.
    Ще съм благодарен, ако можете да помогнете.
    Поздрави

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Re: Sony kdl 32v4500 някои от програмите изчезнаха

Днес се свързах със съпорта на Евроком. Каналите, които не хващам, вече са платени и ще трябва да си купя conax модул

4. Тук е от
    Sep 2008

Привет!!! Искам да те попитам доволен ли си от този телевизор, защото мисля да си взема точно такъв! Като поизчетох доста от форума, почнах да си мисля, че Сонитата за нищо не става. Как предава спортни състезания? Благодаря предварително!

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от kdl32v4500
    Днес се свързах със съпорта на Евроком. Каналите, които не хващам, вече са платени и ще трябва да си купя conax модул
    бтв, канал 1 и нова?!

6. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bonbonbg
    Привет!!! Искам да те попитам доволен ли си от този телевизор, защото мисля да си взема точно такъв! Като поизчетох доста от форума, почнах да си мисля, че Сонитата за нищо не става. Как предава спортни състезания? Благодаря предварително!
    Те всички така казват преди да си вземат Сони че за нищо не стават а пък после каква хубава картина вадел. Не вярвай на хорски приказки иди го виж наживо. Обикновенно хора които не могат да си позволят да си купят на тази марка изкарвет едвали не че това са боклуци.

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

няма конкуренция в този сегмент
    това казват дори и продавачите

8.  

9. Тук е от
    Nov 2006

bonbonbg аз съм с такъв, на спортни състезания е много зле! маже отвсякъде. особено на баскетбол и волейбол, където играчите са в едър план, на футбол не се забелязва толкова. но това май при всички LSD-ta е така.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от kaki
    няма конкуренция в този сегмент
    това казват дори и продавачите
    Преди да даваш подобен коментар те съветвам да прочетеш тази тема:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37709.0.html
    Накратко - SONY имат телевизори от най високия до най-ниския клас. За съжаление държат по високи цени от другите марки често неоправдано. За текущия телевизор KDL-32V4500 е нисък клас телевизор, който е нормално да маже и да е зле както е отбелязал "vasy".
    "vasy" - при новите модели от високия клас този проблем вече почити е премахнат, но не очквай точно от V серията това.

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Преди да даваш подобен коментар те съветвам да прочетеш тази тема:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37709.0.html
    Накратко - SONY имат телевизори от най високия до най-ниския клас. За съжаление държат по високи цени от другите марки често неоправдано. За текущия телевизор KDL-32V4500 е нисък клас телевизор, който е нормално да маже и да е зле както е отбелязал "vasy".
    "vasy" - при новите модели от високия клас този проблем вече почити е премахнат, но не очквай точно от V серията това.
    А какво предлагаш конкретно като модел за цена до 1500лв? Характеристиките на хартия са далеч от реалността (напр. Full HD и 100Hz )! И що за глупост е това един ТВ да маже при волейбол, а да не маже при баскетбол!!!!!!!!!!!!!
    p.s. 100Hz - при самсунг и др. влошава картината, затова е много важно да може да се изключва
    Full HD - много ясно е, че да докара линиите от 625 до 1366 е по "естествено", отколкото до 1920, но това не се споменава никъде от производителите пред публиката
    Тези неща са обяснени и в линка който си дал, но не си ги разбрал

12. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Това моделче се представя доста по добре от въпросното SONY и не само на хартия,лично съм сравнявал двата модела.
    http://www.technopolis.bg/product.php?pid=446

13. Тук е от
    Nov 2006

kake, чети внимателно! написал съм че маже особено на баскетбол и волейбол и не толкова на футбол! не ме обиждай че пиша глупости, защото просто не е вярно! човека пита как се представя телевизора, и реших да му помогна с мнение и нямам намерение да влизам в безсмислени спорове

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Моля за Firmware за Sony kdl 32v4500
    От kaki във форум Sony телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 05-06-12, 20:26
  2. Sony KDL - 32V4500 - фърмуер ???
    От joni81 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 02-02-12, 20:16
  3. Firmware за SONY BRAVIA 32v4500 търся
    От sbalbb във форум Sony телевизори
    Отговори: 18
    Последно: 09-06-09, 19:01
  4. Отговори: 2
    Последно: 29-12-08, 23:37
  5. Проблем с настройките на SONY 32v4500
    От gesh75 във форум Sony телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 20-08-08, 10:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе