Има, през DLNA. Проблема е, че трудно ще подкарате субтитрите заради липса на адекватни профили за моделите на Сони от 2014та година в повечето DLNA сървъри.
Преглед за печат
Има, през DLNA. Проблема е, че трудно ще подкарате субтитрите заради липса на адекватни профили за моделите на Сони от 2014та година в повечето DLNA сървъри.
Да обобщим, последно за 42 w828. 100Hz панел ли е , Motion flow 800Hz ли е?
42" е 50Hz панел, 400Hz Motion Flow. 100Hz е 50" модел.
Мами*ката им в тмаркет. Уверяваха ме че е с 100хз панел този модел.
Те там "келешите" много знаят ... Мазането на бързи сцени в интерес на истината въобще не е толкова трагично колкото някои го описват.
Прочети какво пише в началото на първи пост от темата!!
mod/edit
От няколко месеца имам 50W829 и не мога да усетя това ужасно "мазане и тресене".
Благодаря на хората, които се изказаха. Все пак незнам кой от двама ви е по-прав, тъй като Hristoslav2 твърди, че 42" са 100херца а, Stenly казва 50херца.
От таблицата на страница 1 - Motion flow in Sony lcd TV's 2014 излиза че, 42W805B (този дето ми предлагат е 50херца). Осъзнавам идеално, че няма да ми предложат
по-лош нов телевизор от моя (нали е нов все пак как ще е лош :) ) обаче ако не се лъжа от 2012 телевизора ми не е ли 100херца панел - KDL-40HX750.
Засегнат съм малко защото може да се окаже, че ми дават продукт който е нов а е със по-слаби показатели - това е. Ако ми разрешат да доплатя и се окаже
Stenly прав можеби ще взема 50W829.
При активното 3D панелът задължително е 100Hz, очилата работят на същата честота. При пасивното 3D няма синхронизация и поради това телевизорът може да е и с 50Hz панел..... говори да си доплатиш и си вземи 50W828/829 и приключваме по въпроса. Темата не е за избор!
42" вариант на W8 серията е 50/60 хц , поне от всичко написано във форумите (пък и от видяното от мен) , а и по думите на собственици + каква е логиката да сложиш 100/120хц панел и да го ограничиш на 50/60хц ,след като по-големите размери вече са със 100хц , а по-ниските серии са си 50-ви ? Нали уж взимаш по-високият клас пък нещо той като по-ниския - само разлика в обозначението (и в цената) ;) ? Тоя "филм" съм го гледал вече от първия ред при ЛГ - ония пак най-нагло твърдяха , че слагат 100хц панели в ЛМ6 серията - Сони поне не съм видял никъде официално да афишират ,че слагат 100хц панели в 42W8 серия.
Панелът е LTY400HL04
42w829 е с Т420HVJ02-0 панел.
Хора боцнах HDMI кабела от лаптопа към тв пуснах един филм и нямам звук на тв, само на лаптопа се чува. А и картината немога да я разпъна на цял екран на тв, на лаптопа е фулскрин а на тв не
Кажи на Windows-a къде да праща звука де :) Ако си с някой плеър от типа на VLC имаш опция да пращаш звука където си искаш. Колкото до екрана , имаш в настройката на видео картата Overscan ...там пипай ;)