stoianmitkov,
Виж тук: Поддръжка за KDL-50W805B | Sony
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
stoianmitkov,
Виж тук: Поддръжка за KDL-50W805B | Sony
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-12-14 в 19:43.
Честита новата 2015 - само Здраве , Щастие и Късмет да носи на всички.
Относно неработещите ми бутони Option и Home и други при гледане на кабелна с HDMI кабел Мтел се оказа че трябва да е изключена функцията Bravia sync
- Влиза се в
- настройки
- външи входове
- настройки на Bravia sync
- управление на Bravia sync да се изключи, останалите се изключват автоматично.
Относно свързването със телефон и споделянето на екран или снимки става но трябва да се поиграе със самите настройки .... споделянето на екран от GSM и споделянето на снимки става поразличен начин, описани са инструкциите във i manual - бутона ? на телевизора.
Този пост е редактиран от ptw; 02-01-15 в 12:58.
Здравейте, наскоро се сдобих с Bravia 42W805B и като цяло съм доволен, обаче след като настроихме цифровите канали (на blizoo сме) се появи досаден проблем - когато телевизора е изключен за по-дълго време, примерно цяла нощ, на сутринта няма нищо освен БНТ, а другите канали са черен екран със съобщение "избраната услуга е с променена честота или не може да бъде декодирана" и стои така около 5-10 минути след което каналите тръгват и няма проблеми до следващото по-дълго изключване. Реших че не съм настроил честотата правилно и наистина беше така, бях забравил да променя фабрично зададената на 754 mHz за София. Дотук добре, настроих го пак и реших че вече всичко трябва да е ок. Да ама не, на следващата сутрин пак ме изненада същото съобщение и вече не знам къде може да е проблема - в мен (понеже за пръв път се сблъсквам с тия смарт тв-та и може да бъркам настройките), в близуто че правят някакви шашми или пък дефектен са модул?
Този пост е редактиран от tsoukalos; 02-01-15 в 17:19.
tsoukalos
Дай му автоматични настройки - сам да си намери каналите.
Идеята ми беше - Ти да не въвеждаш никаква информация!, а телевизорът сам да си я намери.
Пусни го на пълно сканиране, но ще трябва да почакаш доста докато приключи.
След мaлко чуденкa в мaгaзинa и избор между LG,PHILIPS,SHARPи PANASONIK взех Сонито.R41B.Сони си е Сони кой кaквото ще дa кaзвa.Нa въпросa ми към консултaнтa имa ли бaзa зa срaвнение с другите се усмихнa ехидно което ми беше достaтъчно.Субтитрите сa нa черен фон което е супер зa мен.Уникaлнa кaртинa,5 години гaрaнция....
Май консултантите в технота-та имат за таргет да продават Сони и в от няколко месеца гледат да пробутват на всеки Сони Честито за покупката и дълго време да те радва.
Мерси.Ете зaтовa сa сложени дa продaвaт но нямa кaк сaмо Сони.Aко не искaш дa купиш нещо едвa ли ще го нaпрaвиш..
Преди две години от много светене на лампичката се натресох на "лидера" Самсунг и бял ден не видях да ти кажа.Дори съм си мислел защо не си купих НЕО Честно казано ми е най важно безаварийната работа,дано с този е така.Сравнението е неуместно но работя в сферата на автомобилите.Хората които ще си купуват кола дълго време събират инфо и спецификации и данни на даден модел.Изчитат всичко за него......И обикновено си тръгват с кола която току що са видели но просто ги е запленила.
Какво означават миганията на светодиода
https://us.en.kb.sony.com/app/answer...32192/c/65,66/
https://www.youtube.com/channel/UC3Y...vWufi4CRrXm80A
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-01-15 в 21:24.
Онлайн прес-конференцията на Sony - CES 2015(тази вечер в...01:45)
Sony live at CES 2015 – Monday, 5th January 17:00 PST | Sony Smartphones
Когато ТВ-то е изключено за по-дълго време се гаси тотално и му трябва около 30-40сек за да се boot-не OS. Най-вероятно в това време забива СА модула на Близу или просто му трябва повечко време да се "събуди" и да изчете картата. Когато гасиш ТВ-то за малко то отива само в hot standby и съответно СА модула не заспива, затова и тръгва веднага предполагам. Трябва да има някъде в менютата на ТВ-то време в денонощието за бърз старт - просто се задават часовете в които най-често си пускаш ТВ-то и съответно малко преди това ТВ-то се стартира, boot-ва и остава в standby. Не мога да се сетя как се казваше това меню, на повечето по-нови Сони-та го има. Целта му е да не се чака много на черен екран или "замръзнала" картина/дистанционно при включване след дълъг престой (май 1-2ч беше). Примерно нагласи го да направи cold start в 17:00 и виж дали на другия ден в 17:15 като го пуснеш дали ще се включи без проблеми и СА модула. Ако е така, просто трябва да си подбереш и вкараш различни времена в ТВ-то съобразно това кога го включваш през седмицата. Другия вариант е да искаш друг СА модул или направо да си вържеш външен приемник на Близу (но ще трябва да ползваш 2 дистанционни).