Първоначално публикувано от
yanko78 Здравейте колеги, изчетох доста от темата, но уви съм малко лайк с новите технологии. Та наскоро направих една импулсивна покупка на един телевизор сони модел ЕХ500 и ми е интересно да науча повече за него. Направо ще попитам за нещата които ми правят впечатление.
1. Прави ми впечатление, че лицата са много розави и не мога да настроя телевизора да ми допадат.
2. Доколкото разбирам, с тънките субове няма управия - така ли е?
3. Като цяло картината ми допада доста като изключим едно назъбване около букви и логата на телевизиите. Това на някакви настройки ли се дължи?
4. Имам компютър с DVI изход от видео картата (7600GS), мога ли от него да прехвърля към HDMI и да гледам филми на HD?
5. От къде и на каква цена мога да си закупя юсб устройство с което да хващам домашната ми безжична мрежа?
6. Каква е възможноста да ползвам телевизора като монитор на компютъра ми който е в другата стая. Ще мога ли при свързване с компютър да плейвам филми директно от компютъра и с НОРМАЛНИ субтитри?
7. Какви са Ви впечатленията като цяло от телевизора?
8. Добра ли е цената от 1200 лв. за него?
9. Гледам телевизора в спалнята и гледната точка към телевизора е малко по ниско от средата му. На това ли се дължи една сива отенка все едно контраста му е увеличен? С настройките не мога нещо да го направя да не се вижда този ефект.
Та това е, ако някой може да ми отговори на въпросите ще съм благодарен.