Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/
Цитат:
Първоначално публикувано от
TODD
Нещо интересно което открих преди малко като бях в Технополис. KDL-42EX440 не може да възпроизведе NTFS (флашката която съм пробвал предния път е била FAT32 с което съм се заблудил, че възпроизвежда всичко като миналогодишните тв-та) можеби ще бъде решен проблема в бъдещи версии на софтуера. Същата флашка без проблем се възпроизведе на телевизорите до него KDL-42EX410 и KDL-40BX440. Ако има възможност Life да потвърди дали е успял да прочете NTFS на KDL-42EX440. В Технополис останаха като гръмнати дори те незнаеха. А в инструкцията на тв-то пише, че чете.
Здравейте,
Бях малко на почивка. До сега всичко съм си пускал през https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D1...-hmb-l110.html
Днес направих тестове.
Директно в ТВто:
USB HDD 160GB NTFS - "Това USB устройство не се поддържа"
USB flash 16GB Sony NTFS - "Това USB устройство не се поддържа"
USB flash 4GB Kingston FAT32 - работи, разпознава плейва.
През USB Hub TP-D-Link:
Директно при включване на хъб-а в USB-то - "Това USB устройство не се поддържа"
Ползвам WiFi рутер TP-Link wr1043ND, който има USB. На него има хъб (споменатият по-горе), на него два хард диска NTFS, като плеъра (споменатият по-горе) браузва и плейва от дисковете. Торент клиента е на рутера и той си сваля директно на дисковете. До сега това ми е била схемата.
Най-вероятно ще си купя нов плеър да замени HYUNDAI-чето. Някой андроид. Не че ми е проблем, но смених ТВто, а един андроид ще "лепне" отгоре :)
Здравейте, харесал съм следният телевизор SONY KDL-40HX750BAE2 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Бихте ли споделили мнения дали е добър и какви са му недостатъците?
За Европа мисля беше задължително устройството да има скарт връзка.
Здравейте, знам че е обсъждано многократно но могат ли да се пуснат субтитри през домашната мрежа на телевизор Sony KDL-32EX650 ? Ползвам този сървър Домашний медиа-сервер (UPnP, DLNA, HTTP) но не мога да пусна субтитри.Благодаря ви.
MEGA-TEST: LCD LED 3D Sony Bravia KDL-40HX750 (5) (profesjonalna kalibracja) - SONY - HDTV Centrum Polska
Помогнете да допълним таблицата с данни за последните 4 модела - EX440, EX340, BX440, BX340
Знам само, че са произведени от китайските компании Foxcon и Vistron.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post434101
Пичове, Смених си ТВ-то. Взех си KDL 40EX650. Всичко пробвах и съм "доволен", но никъде не намерих за събтитрите.
Проблемът ми е следният и ако някой помогне ще съм искрено благодарен (бирата е в литри).
Пускам филм през USB и си тръгва без проблем заедно със субтитрите (макар, че са някакви хилави).
Пускам същият филм през "Homestream" чрез DLNA-то от лаптопа ми и проблемммммм.
Субтитрите не ми ги изкарва а са същите (име и формат като тези на флашката).
Кажете има ли някакво решение дали е някоя настройка която ми бяга от полезрението в "Homestream" ?
Някой знае ли друг медиа сървър който да си сложа на лаптопа и да "шерва" през рутера филмите ми, щото май субтитрите не ги качва.
Знам ли.....
Благодаря предварително.
kaisyn Пробвай с тези двата не би трябвало да имаш проблем с плейването на субтитри.
PS3 Media Server
Universal Media Server
Цитат:
Първоначално публикувано от
TODD
Пробвах ги вече и двата медиа сървъра, но безрезултатно.
Някой който използва може ли да каже нещо специфично в настройките, защото вече незнам и не мога да разбера защо един и същи филм от флашката го чете и пуска субтитри, а през DLNA НЕ. PLEASE HELP.
Никой ли не плейва по този начин, както искам аз?
Аз ползвам този PS3 Media Server и с него нямам проблем.Какво ли не пробвах с домашний медиа сервер не можах да ги подкарам субтитрите.Пробвай този който върви при мен като субтитрите и филма трябва да са с еднакви имена и когато споделиш дадената папка влизаш там където е филма и има една опция "Декодиране" и от там би трябвало да нямаш проблеми ако избереш декодиране с субтитри.Аз ползвам същия модел телевизор като твоя само че 32 инчовия.
Sony KD-84X9005 :rolleyes:
World's First MEGA-TEST: SONY BRAVIA LCD LED 4K KD-84X9005 czyli TV 4K z pasywnym 3D Full HD - SONY - HDTV Centrum Polska
В ръководството, Sony препоръчва гледането на филми да става на не повече от 158 сантиметра от екрана.
растояние 200см - диагонал на TV 106"
растояние 250см - диагонал на TV 132"
растояние 300см - диагонал на TV 159"
растояние 350см - диагонал на TV 185"
kaisyn Аз също нямам проблем с плейването на субтитри както Rosenirs някъде нещо неправиш както трябва. При мен намирам къде е филма на лаптопа и директно като дам да се плейне и си зарежда субтитрите (филма и субтитрите са с едно и също име и в една и съща папка) както на PS3-то така и на TV-то.