-
Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/
Мен точно това ме спря. Доста тъпо е това накланяне назад. Трябва ми за спалня срещу леглото върху шкаф, който е по-висок от самото легло. Като се прибави и този наклон назад и съвсем щеше да се увеличи ъгълът на гледане. А и промоцията му беше до днес само. Утре би трябвало да ги няма и бондовските дискове, сигурно и цената му ще е различна.
-
Имам питане за този телевизор Sony KDL-40EX650 BAE2 на цена 1100 лв,замислих се като ще изплащам поне да е нещо по хубаво,видях го в магазина казаха че е супер но мисля че тук ще получа по компетентно мнение за качествата му.Ще бъда безкрайно благодарен за насока ако има и примери за дадено модели ще е супер.
-
-
Днес го видях хареса ми обаче според инфото дадено в форума разбирам че това е базов модел?Имам KDL-32BX340 с които имах кофти проблем отстранен гаранционно,та днес ми предлагат Сонито харесва но споделям че след преживяното съм скептичен към Сони обаче продавача ме убеждава че е нормално да съм имал грижи с базов модел е да де ама тои ми предлага също базов модел и ми казва че бил малко над средния клас е аз ли греша или яко искат да ме метнат?Според мен това дали е базов модел или не би трябвало да има разлика в екстрите и качеството на картината а не дали ще се развали на 3-я месец.Та кажете запознати хора модела които съм споменал в предния пост къде се намира в редицата на Сони и трябвали да очаквам проблеми на марка не робувам ако има по интересни предложения на тази и по ниска цена съм готов да ги приема,искам да работи да е 40 макс 42 инча да мога да гледам от флашка,тунерите се знае че ще ги има 3д даже не го желая.Много кофти се получава при неуките хора като мен колкото повече чета толкова повече се обърквам.Благодаря за търпението и отзивчивостта.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
j90
Та кажете запознати хора модела които съм споменал в предния пост къде се намира в редицата на Сони и трябвали да очаквам проблеми на марка не робувам ако има по интересни предложения на тази и по ниска цена съм готов да ги приема,искам да работи да е 40 макс 42 инча да мога да гледам от флашка,тунерите се знае че ще ги има 3д даже не го желая.Много кофти се получава при неуките хора като мен колкото повече чета толкова повече се обърквам.Благодаря за търпението и отзивчивостта.
Ако желаеш да гледаш от флашка без проблеми, то Сонито не е твоя избор. Насочи се към Самсунг за да нямаш никакви грижи, и LG стават за тая цел, но са малко по-зле от Самсунг
-
За флашка или не вече взеех Сонито.Обаче имам дилема с наклон ли да оставя или да изправя?Много кабеляци трябва махам и слагам затова питам за наклона някои ако има наблюдения да сподели?Сложил съм го на нисък шкаф но така без да го пусна не мога да преценя как ще е по добре,ако до като то го пусна че сега чакам климатизацията няма мнения ми остава твърдата част с тестове разкачване и закачване на кабеляци.
Благодаря на всички отзовали се,надявам се избора ни да ни радва.
-
Цитат:
j90
Днес го видях хареса ми обаче според инфото дадено в форума разбирам че това е базов модел?Имам KDL-32BX340 с които имах кофти проблем отстранен гаранционно,та днес ми предлагат Сонито харесва но споделям че след преживяното съм скептичен към Сони обаче продавача ме убеждава че е нормално да съм имал грижи с базов модел е да де ама тои ми предлага също базов модел и ми казва че бил малко над средния клас е аз ли греша или яко искат да ме метнат?Според мен това дали е базов модел или не би трябвало да има разлика в екстрите и качеството на картината а не дали ще се развали на 3-я месец.Та кажете запознати хора модела които съм споменал в предния пост къде се намира в редицата на Сони и трябвали да очаквам проблеми на марка не робувам ако има по интересни предложения на тази и по ниска цена съм готов да ги приема,искам да работи да е 40 макс 42 инча да мога да гледам от флашка,тунерите се знае че ще ги има 3д даже не го желая.Много кофти се получава при неуките хора като мен колкото повече чета толкова повече се обърквам.Благодаря за търпението и отзивчивостта.
EX340, EX440 - са на стари шасита и процесори / и май са произведени от китайските компании Foxconn и Wistron
EX550 - е базов модел
ЕХ650 - е модел от среден клас без 3Д
ЕХ750 - е модел от среден клас с 3Д
ЕХ850 и ЕХ950 - са модели от високият клас
Имат някои проблеми с възпроизвеждането от флашка заряди орязаните формати
Подържани кодеци и формати
Sony : проблеми с KDL-32BX340 ? намерете съвети и решения от Sony
Sony : проблеми с KDL-40BX440 ? намерете съвети и решения от Sony
http://www.sony.bg/support/bg/produc.../kb15294/TV_bg
Sony : проблеми с KDL-40EX650 ? намерете съвети и решения от Sony
Sony : проблеми с KDL-40HX750 ? намерете съвети и решения от Sony
Sony : проблеми с KDL-46HX850 ? намерете съвети и решения от Sony
-
Благодарности.Някъде в форума четох как да си пускам филми през безжичния(за някаква програма ставаше въпрос) обаче сега не намирам нищо по въпроса изобщо не помня къде из форума го четох.Иначе го свързах към мрежата и го пуснах да си излъчва сигнал управлението през телефона също го направих.
Мога ли да му спирам безжичния да не излъчва постоянно?
Някои има ли впечатления за наклона с или без него е по добре,за сега съм с наклон и не е зле но пък без него дали няма да е по добре?
-
Цитат:
hristoslav2
EX340, EX440 - са на стари шасита и процесори / и май са произведени от китайските компании Foxconn и Wistron
EX550 - е базов модел
ЕХ650 - е модел от среден клас без 3Д
ЕХ750 - е модел от среден клас с 3Д
ЕХ850 и ЕХ950 - са модели от високият клас
Да се чете
Е=Н
-
Здравейте! Изчетох всички постове във форума, но все не успявам да свържа лаптопа към телевизора чрез DLNA. Използвам wireless мрежа, като "закачих" лаптопа за ТВ-то, но ми излиза съобщение за "неподдържано устройство". Пробвах с Homestream, но телевизора продължава да не разпознава устройството (лаптопа). Някой ако може да помогне, ще съм много благодарен.
ТВ-то е 40EX650, лаптопа ми е Lenovo Y570.
-
Цитат:
polopki
Да се чете
Е=Н
Мдаа..В бързината съм ги написал погрешно. Благодаря за поправката.
Цитат:
pastarmata
Здравейте! Изчетох всички постове във форума, но все не успявам да свържа лаптопа към телевизора чрез DLNA. Използвам wireless мрежа, като "закачих" лаптопа за ТВ-то, но ми излиза съобщение за "неподдържано устройство". Пробвах с Homestream, но телевизора продължава да не разпознава устройството (лаптопа). Някой ако може да помогне, ще съм много благодарен.
ТВ-то е 40EX650, лаптопа ми е Lenovo Y570.
Качи си DLNA сървър на лаптопа
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%BD%D0%B5.html
-
Здравейте.
Имам KDL-46HX750 за който все още нямам 3д очила. Спрял съм се на TDGBR250/B. Филмите предимно ще се гледат от PC с HDMI кабел и TMP5. Този модел очила ли да си купя или????
-
По принцип очилата модел 2012 г са TDGBR750
-
Цитат:
mangash
Здравейте.
Имам KDL-46HX750 за който все още нямам 3д очила. Спрял съм се на TDGBR250/B. Филмите предимно ще се гледат от PC с HDMI кабел и TMP5. Този модел очила ли да си купя или????
KDL-46HX750 | Всички 46-инчови / 117 см LCD TV екрани | Аксесоари | KDL46HX750BAE2 | KDL46HX750 | Sony
стават всички модели
TDG-BR750, TDG-BR250/B, TDG-BR250/W, TDG-BR200/B, TDG-BR200/W, TDG-BR100/B, TDG-BR50/B, TDG-BR50/L, TDG-BR50/P
Друг е въпроса че са с различни цветове и размери
TDG-BR750 | други ТВ принадлежности | Функции | TDGBR750 | TDGBR750 | Sony
Sony
3D Glasses | Mode
····················· | Rechargeable
····················· | Размер
····················· | Цвят
····················· | Тегло
····················· |
TDG-BR50 | Active Shutter | ? | Малък размер за деца | Pink/Blue | ? |
TDG-BR100B | Active Shutter | ? | Малък размер за деца | Black | ? |
TDG-BR200/B | Active Shutter | Rechargeable
микро USB кабел | Малък размер за деца и малки глави | Black | ? |
TDG-BR200/W | Active Shutter | Rechargeable
с микро USB кабел | Малък размер за деца и малки глави | White | ? |
TDG-BR250/B | Active Shutter | Rechargeable
с микро USB кабел | Голям размер | Black | ? |
TDG-BR750/B | Active Shutter
Титаниев корпус, регулируеми накрайници за ушите и 2 подложки за носа | Rechargeable
с микро USB кабел
Бързо зареждане за 5 минути осигурява 3 часа гледане | Голям размер | Black | 34г. |
-
Здравейте, бих искала да питам има ли вариант да тръгнат субтитрите на KDL-55HX850? Какво ли не павих и не ми се получава. От Сони-център ми обясниха, че ми трябва media player 11, а моя е 12 и там било проблема. Tа ако някой се е справил ще съм му безкрайно благодарна да сподели