-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/  Здравейте,интересува ме телевизор Сони KDL-40HX850. Моля за информация какво може да възпроизвежда при връзка с интерент? Може ли да изпълнява функцийте на компютър при сърфирането: ще се отварят ли текстови и ПДФ файлове и прикачени файлове към имейл, ще могат ли да се гледат клипове, филми и видео от камера през различни сайтове (изключвам скайп, за който пише, че може)?
 Благодаря!

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/  ТВ има добра картина (е ,не толкова като на 46НХ850 ) - всичко останало не са функции на тв - има си компютър за това . 

п.п. Някои модели тв се справят по-добре с част от това което си питал , но това не значи ,че се справят добре .:Drinks:

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  svetlio1  
ТВ има добра картина (е ,не толкова като на 46НХ850 ) - всичко останало не са функции на тв - има си компютър за това . 

п.п. Някои модели тв се справят по-добре с част от това което си питал , но това не значи ,че се справят добре .:Drinks:

В Технополис ми обясниха, че ТВ Панасоник и Самсунг от класа на Сони KDL-40HX850 правели всичко това, а Сони нямало флаш и затова ставало през приложения, нещо като при телефоните?!?
 Възможно ли е?

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/  YouTube приложение вече имат всички - за флаш в браузъра - имат само ЛГ и Самсунг . 

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/   Цитат:  

YouTube приложение вече имат всички - за флаш в браузъра - имат само ЛГ и Самсунг . 

С някой от споменатите постига ли се ефекта на браузване на компютъра? Задължителен ли е флаш, за да се гледа видео и камера? Съжалявам за некомпетентността :confused:

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/  Аз имам LG 47LM660 и браузъра си е почти като на компютър - ако браузъра не поддържа флаш няма да може да гледаш клипове от vbox7 примерно . 

Аз имам LG 47LM660 и браузъра си е почти като на компютър - ако браузъра не поддържа флаш няма да може да гледаш клипове от vbox7 примерно . 

Благодаря, а коя марка и модел ще препоръчаш, но до 40"?

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/  Бюджет ? LCD или плазма ? какво основно ще се гледа - спорт ,филми , връзка с компютър ? 

Бюджет ? LCD или плазма ? какво основно ще се гледа - спорт ,филми , връзка с компютър ? 

LED LCD. Ще се ползва като нормален ТВ, т.е. всичко ще се гледа. Идеята е браузването в нета да се замени от компютъра на ТВ-то. Ако може и запис да прави, ще е супер. Има ли такъв телевизор?

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/  С тия изисквания отиваш на някой от моделите на Самсунг (ES6 и нагоре) или ЛГ (LM6 и нагоре) - само те предлагат всички изброени опции . 

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/  за Sony не знам,но в неделя видях в тме това : Panasonic TX-L42DT50E !!!Потресен съм,много хубава картина,а човека каза че имало и друг модел който бил по-добре комплектован.Харесвам фирмата Sony,но вече си мисля че панасоника е с по-добра картина.

С тия изисквания отиваш на някой от моделите на Самсунг (ES6 и нагоре) или ЛГ (LM6 и нагоре) - само те предлагат всички изброени опции . 

Имате ли впечатления от това устройство, какви са му възможностите и кой производител е за предпочитане?
 https://www.youtube.com/watch?feature...&v=P3aIodAxbxQ

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/  Не съм ползвал (имам Андроид в медия плеъра ,но е доста елементарен и повечето приложения са китайски) - виж тук и задавай въпроси в съответната тема .:Drinks:
 https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D1...%B8%D0%B5.html

-   Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/  Здравейте, както вече споменах по друг повод имам телевизор: Sony KDL-40EX650. Искам да премина на цифрова ТВ (до сега бях на аналогова, представяте ли си!) Не искам второ дистанционно, и от оператора (в случая Близу) ми казаха, че дават някакви слот карти, които са необходими за гледане на цифрова телевизия без допълнителни  устройства. Трябва ТВ-то ми да има DVB-C-стандарт за цифрова телевизия излъчвана от кабелни  оператори. Не можах да открия имам ли такова нещо. Кои други оператори предлагат варианти без у-во и второ дистанционно? Ако някой е по-запознат с този модел нека ме светне. Ако вече е писано по тази тема, ще се радвам на линк. Благодаря :rolleyes: 

Първоначално публикувано от  Pako  
...Sony KDL-40EX650....Трябва ТВ-то ми да има DVB-C-стандарт за цифрова телевизия излъчвана от кабелни  оператори. Не можах да открия имам ли такова нещо... 

KDL-40EX650 | Всички 40-инчови / 102 см LCD TV екрани | Технически спецификации | KDL40EX650BAE2 | KDL40EX650 | Sony

Имаш.

Вградени тунери

| DVB-T (цифрова наземна) | ДА |  | DVB-T2 (цифрова наземна) | - |  | DVB-S2 (цифрова сателитна) | - |  | DVB-C2 (цифрова кабелна) | - |  | DVB-C (цифрова кабелна) | ДА |  | CI+ | ДА |  | Аналогов | ДА |