А дали ще стане ако се вградят субтитрите в по-голям шрифт във филма?
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
А дали ще стане ако се вградят субтитрите в по-голям шрифт във филма?
Разбира се, но си е играчка.
Защо са махнали пасивното 3D на 8-ма серия, изроди![]()
Този пост е редактиран от kaizera; 16-02-14 в 14:02.
Активно е, но има оплескани позици в таблицата
ELECTRONIC PROGRAMME GUIDE (EPG) - го мерят в килограми :rolleyes:
PICTURE AND PICTURE (PAP) - променлива ??? :rolleyes:
Някои функции имат доста странен превод
ИЗВЕЖДАНЕ НА ЕКРАНА ЗА ВЪНШЕН ВХОД - Да
ОТРАЗЯВАНЕ НА ЕКРАНА - Да
ИЗПРАВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ - (хмм дали няма и паднало)
?
LED ОСВЕТЯВАНЕ - Да
LED ПОДСВЕТКА - Да
и нещо ново
ДИНАМИЧНО КОНТРАСТНО ЧИСЛО - вече не е динамичен контраст
Заради кризата в която се намират от 5 години- от икономии са орязали информацията за моделите...и подръжката на сайта.
http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/201402/14-019E/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-02-14 в 18:49.
Този пост е редактиран от augata; 17-02-14 в 02:07.
Я погледнете сайта на Panasonic и тогава пак пишете, че сайтa на Sony не бил поддържан.![]()
С това Активно 3д в осмата серия ме загубиха, мислех да почакам новите модели да сравнявам и тогава да вземам, но съм твърдо решил на пасивно 3д. Лошо за Сони, хубава марка, лош маркетинг и техн. отдел.
Ами взимай W805 с пасивно докато все още се намира - телевизорът е просто супер.
Този пост е редактиран от kaizera; 17-02-14 в 14:15.
Като ходих да тествам W805 в ТП ( Разград ) беше останал последнта бройка и тогава реших да изчакам, така или иначе ще се поръчва през интернет, пък и ще мога спокойно 3,4дни да го разгледам и тествам за проблеми реших да изчаквам, но това май ми изигра лоша шега. Сега избора се усложнява още! Ще поживеем ще гледаме какво ново и ще купуваме по нататък.
Този пост е редактиран от ulf1113; 17-02-14 в 14:24.
Гледам че в ТМ го има навсякъде, а ТП само в София го няма с изключение на ТП Люлин
Не мисля че 3Д трябва да е определящо при избор на ТВ - след първите месец-два я гледате по 1 3Д филм месечно , я не (пък гледам вече не е модерно 3Д за производителите - сега е ред на извити и 4К модели). А и ако не е нещо специфичен проблем с очите не мисля ,че в домашни условия и с правилни настройки активното 3Д е толкова натоварващо . Щом ви хареса картината на 2Д (както ще го гледате през 95% от времето) - взимаш .
![]()
Знам - орязаха го още преди 2 месеца. На нищо не прилича
Попитай Сони България за този конкурс...
CountrySelector - Sony
Ще ти помогна с превода :rolleyes:
Условия и Положения:
1. Това предложение е действително само за жителите на Великобритания, Ирландия, Франция, белгия, Германия, Австрия, Португалия, Швейцария, Скандинавските страни, Полша, Нидерландия, Испания и ***** навършили 18 години.
2. За участие в конкурса не се изисква да извършите покупка.
3. За получаване права за участие в конкурса, вие трябва да се регистрирате профил в техният форум.
пример
ru - Sony
http://community.sony.co.uk%29./
http://community.sony.com/
4. Сътрудници на компаниията Sony и нейните поддържащи агентства не могат да участват в конкурса.
5. Във всяка от страните-участници ще бъде избран един победител. Освен това, ще бъде определен един общоевропейски победител. Победителите от участващите в конкурса страни, ще получат звуков панел HT-CT260H. Един общоевропейски победител печели 4K телевизор KD-65X9005A.
6. Конкурсът стартира в 13.00 наше време в петък, 31 януари 2014 год. и завършва във вторник, 1 април, в 00:59 (нощ). След 00:59 (нощ) заявки няма да се приемат.
7. Победител ще стане участник, чийто отговор на въпрос 5 се окаже най-близък до общото количество постъпили заявки в Европа.
http://community.sony.bg/t5/Blog-New...V/ba-p/1506454
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-02-14 в 22:19.
@Светльо и ти имаш право до някъде, но при мен нещата стоят така, за мен няма проблем 3д-то какво ще е, жената няма мнение, но се притеснявам защото имам син на 6месеца и след годинка и той ще каже искам да гледам като вас с очилата и тука идва въпроса с активното 3д и ощормящото зрение на подрастващо дете, а иначе защо да има 3д, защото в по-високите серии го има и производителите влагат повече внимание в тях, отколкото в бюджетните Тв и тези без 3д, иначе я гледам 3д два пъти в месеца я не.