26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
На мен ми замениха стария с новия след около месец,но това стана след сумати разправии.
Здравейте, извинявам се че пак си задавам въпросите но няма как да разбера по друг начин за Сони - 42W650A:
1.няма възможност с бутон от дистанционното да се показва часовника, знаете ли как може да се показва постоянно?
2. 0-лата не може да й се зададе програма. Поне така стана при мен. При 60 програми от кабелната, с бутоните за превъртане прескача "Нулата", като примерно от 59-та отива директно на 1-ва. Наистина ли 0-та не може да се ползва ?
3. няма бутон за връщане към последната гледана програма. Странно нали?
Иначе се наслаждаваме на картината : ), а е само 6-та серия
1. Не може.
2. Не може да задаваш програма на нулев канал. Така е при всички марки телевизори.
3. Такъв бутон обикновенно има при моделите от високият клас.
CountrySelector - Sony
http://community.sony.co.uk/t5/Televisions/bd-p/tv_en_1Feedback from our technical team was:
The Motionflow is always on and cannot be switched off however, the Motionflow is disabled on this series
when Scene Select is set either to Photo, Game or Graphics mode. For more information about how to change
the scene selection please check the link below:
Selecting picture mode
Please let me know if we can be of further assistance.
Благодаря за отговорите
Въпреки негативните отзиви за 6-та серия от линка (с пропуснатият Motionflow 200 Hz в Италия при новата 6-та серия), продължаваме да се наслаждаваме на картината особено на HD програмите Да се надяваме че след заканите на италианските потребители за съдебен процес срещу Сони, за подвеждащата реклама че има Motionflow 200 Hz, да се предостави и в БГ. Между другото не видях някой от форума да се оплаква от проблеми с 6-та серия.
Весело посрещане на Новата Година
Мда, някъде четох, че нарочно са го махнали motionflow, защото нямало да им се продава w8/w9 серията, понеже w6 ако има и motion flow става един чудесен телевизор (за парите си). Може ли линк за италианския форум, където се заканват да ги съдят?
Аз също четох оплаквания за липсата на motionflow:
False Advertising on the W6 Series - DO NOT BUY - Sony
Today I've received a phone call from Sony and they finally explain me, in a honestly and kindness manner, that the W653 is a model that has inside the Motionflow 200hz, but without the possibility to adjust it via the tv menu.They told me that the W653 is a TV of W6 series and my EX720 is similar to W8 series, so it's normal that EX720 seems better in term of image quality ......
They also told me that they are apologize for my disappointment with W653, but the feature of that model explain that motion flow is inside included, but they were very sorry regarding the matter that this feature isn't inside the menu, they will inform Sony (Japan) if, in the future, they could create a new upgrade firmware .....
Това е линка CountrySelector - Sony
Като пишеш италиански очаквах да покажеш това...
CountrySelector - Sony
или това
Forum di AV Magazine
Запознати ли сте с кое по-правилното при LCD, относно запазването му: Да се изключва при кратко отсъствие от стаята или по-добре да работи, и да не се включва и изключва често?
Всички LCD-та мажат, това не е CRT. VA панелите мажат повече на тъмни нюанси спрямо IPS матриците. След megaflow компенсациите се замазва г/д положението.
Друг е въпроса кой го забелязва. Що се отнася до DSE-то - няма как да направиш извод от 1 бройка, защото DSE-то варира от бройка до бройка! Да не говорим, че перфектен телевизор няма.
Няколко W9-ки с трагично uniformity:
900x900px-LL-a4769198_shitbandingagain_zps1502c3d5.jpeg900x900px-LL-ef7e8a88_900x900px-LL-ebf55c3f_photo.jpeg900x900px-LL-a0097f39_cloudingset2-pic1.jpeg
900x900px-LL-a6a38d6f_65es8090-banding_225885.jpeg900x900px-LL-421e6388_image.jpeg900x900px-LL-6a34239d_900x900px-LL-24e0d700_IMG_20130910_230515.jpeg
Аз също го следя как му се движи цената, но наистина над 2к за 46W9 е много, според мен изкуствено му е надута цената, заради наградите които обра и това, че бе избран за LCD телевизор на годината, според мен цената няма да му падне повече от 2200, но дано да греша.
Този пост е редактиран от aldokalcone; 02-01-14 в 14:29.
Много добър модел е 55W9 на няколко пъти се бях навил да го взимам но немога да търпя черното меню sony , от няколко години ползвам samsung 46D7000 който е с много добро меню.
Sony CES 2014
Jan. 6th at 5pm PST
Американско тихоокеанско стандартно време (PST) - 10 часа разлика назад спрямо нашето. Тоест конференцията ще започне в 03,00 (след полунощ на 7-ми) наше време.