32EX508 може ли да се намери по магазините или само 32ЕХ500?
Преглед за печат
32EX508 може ли да се намери по магазините или само 32ЕХ500?
Пробвай да слагаш първо нули.Цитат:
Първоначално публикувано от vadzari
EX508 предлага се само в 40" вариант.Цитат:
Първоначално публикувано от vancho20
Здравейте, какво ще кажете за този модел KDL - 26EX302AEP
Здравейте!
Първо весели празници на всички. :Drinks:
Имам едно питане за BX401 не се предлага в България.
Има ли някой какво да каже за него.
Предварително благодаря.
Днес специално гледах за някакви обозначения за поставените матрици в телевизорите Sony.
Направи ми впечатление следното-
Sony 40EX508 серийният номер на кашона е SO1-9305309-F ,а на стикера залепен отстрани на телевизора е изписан само 9305309
Sony 40EX508 серийният номер на кашона е SO1-9303892-K ,а на стикера залепен отстрани на телевизора е изписан само 9303892
Sony 26EX302 серийният номер на кашона е SO1-3455533-S ,а на стикера залепен отстрани на телевизора е изписан само 3455533
Има някаква вероятност това SO1 в началото на серийният номер /или последта буква/ на телевизора ,да обозначава матрицата на Samsung.
За да се потвърди са ми нужни и други серийни номера-особенно на 37" - модели. За да проверим има ли разлика в буквеното обозначение.
Моля собствениците на тазгодишни модели ,да напишат модела и серийният номер ,изписан на залепеният на кашона стикер.
До Hristoslav2:
Собственик съм на KDL-37ex500 . Серийният му номер от кашона е SO1-9358753-Q .
Здравейте, наскоро си закупих ТВ. Нищо особено. Модел: KDL32EX302AEP Интересува ме дали важи удължаването на гаранцията от 2 на 5 години за този модел и къде мога да проверя. В сайта на SONY търсих, но не намерих за този модел. Това значи ли, че не мога да я удължа? И ако мога, как, като я закупя от магазин или като се регистрирам в интернет някъде? Благодаря ви предваарително!
Здравейте ,
Спрял съм се на http://www.densi.bg/index.php?menu=8..._id=1100019574 .
Добър избор ли е . Как се справя с DLNA с lan кабел и безжична връзка . Колко струва usb донгъла .
Заслужава ли си инвестицията от 1200 лева и има ли откъде да се закупи на по ниска цена .
UWA-BR100 - USB Wi-Fi донгъл
http://www.sony.bg/product/tpa-other...eType=Overview
цена 129 лв
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...0917&scenario=
За останалото не мога да кажа нищо -не съм собственик на модела.
Здравейте купих си телевизор и искам да гледам филми от флашка.От къде мога да си запиша филми в формат MP4,avi,MPEG.Ако знаете сайт моля кажете ми и ако може да кажете някоя програма която може да конвертира за телевизор.Имам такива програми но ми правят проблеми.Едната като направя филма ми пише че ТВ-то не поддържа такава резолюция,а другата ми пише че бързината на видеото не е съвместима с тази на телевизора.Моля да ми помогнете.Пишете тук или на skype: koko_ronaldinio или на email: koko_kolev97@abv.bg
Моля да гласувате в новата анкета в началото на темата. Старата анкета не може да бъде прехвърлена в новата тема.
Здравейте на 13 години съм и искам да запитам как мога да гледам филми на моя телевизор,който е Sony Bravia 40EX402.Искам да гледам филмите чрез флашка.Имам 2 програми за конверт но на едната ми пише че не е такава резолюция,а на другата филма тръгва във формат MPEG-2(mpg),но има само говор,а няма картина.Ако някой знае как мога да оправя това да ми каже и има ли начин да тегля филмите от Интернет........
Искам да попитам за мнението ви за следните два модела: 46HX800 и 46NX710.Кой от тях
е за предпочитане като качество на картина,Motionflow-ефект,изработка,процесор.Някой
знае ли 3Д-то им дали работи при подаване на сигнал от сателитен приемник през HDMI.
Цитат:
Първоначално публикувано от Firefox
по другите въпроси не съм особено компетентен ,но за цената в Зора този модел струва 1099.Представител на sony в един от големите хипер маркети го препоръча пред EX-600 въпреки че вторият е с led подсветка .Tвоят е с новия процесор bravia engine 3 ,100hz ,Ex-600 e 50 hz с bravia engine 2.
Здравейте на 13 години съм и искам да запитам как мога да гледам филми на моя телевизор,който е Sony Bravia 40EX402.Искам да гледам филмите чрез флашка.Имам 2 програми за конверт но на едната ми пише че не е такава резолюция,а на другата филма тръгва във формат MPEG-2(mpg),но има само говор,а няма картина.Ако някой знае как мога да оправя това да ми каже и има ли начин да тегля филмите от Интернет........ ..