Разликата между ВЕ2 и ВЕ3 ни бих казал ,че е толкова в динамичния контраст , колкото при обработката на SD сигнала където ВЕ2 си е направо зле, не че ВЕ3 е някакво постижение.
Преглед за печат
Разликата между ВЕ2 и ВЕ3 ни бих казал ,че е толкова в динамичния контраст , колкото при обработката на SD сигнала където ВЕ2 си е направо зле, не че ВЕ3 е някакво постижение.
При 46EX402 явно е станала някаква грешка! Има безупречно SD и HD и още не ми е ясно как са го постигнали (например в сравнение с EX500 и EX720). Но, карай да върви отдавна Sony не е постигал такъв баланс сред модификациите си с изключение на най-скъпите модели.
lazarus18,
не разбирам нито от матрици, нито от субпиксели. Помолих ги да сложат телевизора до другия, който бях избрал, като междувременно там на стената бяха и други нови модели и по-нищо не им отстъпваше, да не кажа превъзхождаше. Това което гледах предимно беше черното и контрастът в сравнение с другите модели, като всички бяха пуснати на един сигнал от блу рей. Днес пуснах HD пакета на Булсатком и съм си напълно щастлив. Не знам защо трябва да влизаме в излишни обяснения, когато всеки може да отиде да го провери с очите си и ако му хареса, както каза hristoslav2: Честито! :yahoo:
Просто пояснявам за да не сме и ние тука като служителите, с които си се сблъскал. Енджина няма отношение към черното и контраста.
Здравейте!!! Доста поизчетох , но нищо не немирам за 3D телевизорите. Сдобих се с модела 37ex720. В магазина ми казаха, че като видя картината разделена на две значи сигнала е 3D. Е аз пуснах от флашка такъв сигнал, но ми излиза само симулация, а опцията " картина до картина" не се появява. Някакви идеи, съвети пък ако има и някакво ръководство относно настройки и прочие ще съм много благодарен. На сайта на Сони има само как да си пусна мрежата и някакви други елементари обяснения
картината трябва да е рамазана/т.е. образа да е с двойни контури/а не разделена на две!
И от флашка май-не може!
Ако си сложа филми от лаптопа на този модел флашка http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-SONY-USM-16GN на EX520 ще стане ли? Или да предложите някой друг модел?
Този модел не възпроизвежда 3Д през USB портовете.Цитат:
Първоначално публикувано от longy1012
Медийна съвместимост с DLNA медийни услуги
поддържани кодеци в CX520, ЕХ520, ЕХ720, HX720
http://kb.sony-europe.com/SRVS/CGI-B...t=height:=1335
Явно още ще ги чакаме да направят Zamunda-Certified™ телевизор :-memnon
Интересно от инструкцията на KDL-32CX520 на официалната страница
http://support.sony-europe.com/tvhc/...-32CX520&f=LCD
Появява се предупредително съобщение High Temperature [Висока температура].
Това съобщение ще се появи когато има повишаване на температурата вътре в телевизора. Отстранете праха от вентилационните отвори в задната и страничните части на телевизора. Освен това, проверете, че няма препятствия пред вентилационните отвори.
Ако не намерите препятствия, може би трябва да зададете Cooling Mode [Режим на охлаждане] на High [Висок], или телевизорът ще се изключи. Когато режимът на охлаждане е зададен като висок, ако съобщението се появи отново и телевизорът се изключи, той може да има нужда от поправка. Обадете се на местния сервизен център на Sony.
Индикаторът за включване/готовност присветва на интервали от няколко премигвания едновременно.
Три премигвания: Капакът на лампата или самата лампа не е поставена правилно.
Две премигвания: Ако има значително покачване на температурата в телевизора, както когато вентилационните отвори са блокирани.
Други: Консултирайте се с вашия доставчик или услуга.
Индикаторът свети в червено.
Подменете лампата.
Телевизорът не се включва.
Телевизорът охлажда прожекционната си лампа след изключване. Отнема до две минути за възстановяване на картината, след като телевизорът бъде включен отново. Изчакайте малко за възстановяване на картината.
Четох че Sony не подържат mkv.Искам да попитам какво значи това че няма да мога от външен хард диск да гледам blu ready филми или какво???Обяснете ми моля по подробно.Филми със субтитри ще мога ли да гледам ако филма ми е записан на външен хард?
п.п Интересувам се за модела KDL-46NX720
Това е нормално , не се толерира " пиратството " , особено от Сони ! MKV е контейнер , а вътре може да има всичко .
Ще можеш да гледаш филми с субтитри от външен хард , но това е по принцип ! Само такива формати , който се поддържат от ТВ ! И защо се тормозиш с този плеър на телевизора - вземи си външен такъв , дори и най-евтините са в пъти по-добри от вградения в ТВ-то медиен плеър !
Здравейте пичове,дойде и моето време да сменя телевизора.Насочил съм се към Sony 46EX720.искам да попитам хората които притежават телевизори от тази серия,дали си заслужава,как се справя със sd каналите(на Булсат съм),3D-то как е,за HD картината предполагам че няма големи разлики при различните марки.за медия плеара разбрах че хич го няма,така че ще си ползвам ps3-ката за плеар,или ще си взема някакъв външен защото ми писнаха операциите на тройката докато подкарам един мкв файл.скоро минавах покрай ТМ,говорих с един от консултантите и той ми каза че sony за нищо не ставали,особенно на 3D-то,samsung били с много по-добри като телевизори,но незнам като че ли съм малко предубеден към марката при положение че зимата си взех система за дом.кино и на първата седмица и изгоря звуковата карта, и стоя един месец на ремонт.Та какво ви е мнението за заслужава ли си Sony или да се мятам на друга марка?
Вземай го спокойно - консултантът в магазина те е излъгал. 3D-то си е прилично, не отстъпва на останалите марки. И да има проблеми ще ги оттстранят със следващите ъпдейти на фирмуера.Цитат:
Първоначално публикувано от lordshadow