Няма да имаш проблем. Досега не съм срещал ТВ без S-Video през Скарт. Дори голям брой потребители на цифрова ТВ ползват точно този сигнал защото през евтините кабели, които им раздават не минава RGB.Цитат:
Първоначално публикувано от dva
Преглед за печат
Няма да имаш проблем. Досега не съм срещал ТВ без S-Video през Скарт. Дори голям брой потребители на цифрова ТВ ползват точно този сигнал защото през евтините кабели, които им раздават не минава RGB.Цитат:
Първоначално публикувано от dva
Много благодаря за бързата реакция!Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Да допълня, когато се логвам през компютър няма проблем, но наистина не съм обръщал внимание за малки и големи букви. В най - скоро време ще проверя дали е от това и ще напиша отговор. Надявам се да е това проблема и още веднъж благодаря за бързата реакция.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311866005[/time]_________________________________________________
И още един въпрос имам. Мога ли да гледам клипове в youtube и vbox7 защото в момента като вляза през браузъра и избера клип за гледане ми изписва, че нямам Flash player. Има ли вариант да гледам тези клипове?
Доколкото знам само браузърът в новите модели на Семсун подържа Flash приложения, но нищо не пречи да попиташ Сони България.Цитат:
Първоначално публикувано от El_Nino
E-MAIL support.bg@eu.sony.com
Това е нещо ново - произношение и транскрипция от английски , написано на кирилица ! :godЦитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
По скоро руски. :) :Drinks:
:offtopic: Колега , не съм съгласен с теб - на руски се произнася почти както на български ! А и няма как да е иначе ! :RTFM:
Има нов ъпдейт за KDL-40NX700 PKG4.105EUH-0108, гледам че телевизора се е самоъпдейтнал, но в сайта няма информация в какво се състоят промените.
Проблем със Sony W5500. Със CAM модул Smit, не е закупен от оператора. Оператор Близу. Без проблеми две години, до последния ъпдейт на мрежата на оператора. Проблема е че немога да гледам два канала /Net Geo и Travel Chanel/ Каналите ги виждам като изписване на телевизора но нямат картина и говор. При натискане на EPG се появява говор, но само до там. Мога да сменям езиците и субтитрите, но картина няма. Всички останали канили и радиа са наред. Възможно ли е да е CAM модула?. Ъпдейтнах си и фърмуера на телевизора с последния от сайта но няма никаква разлика.
Здравеѝте,
В Technopolis продават KDL-32EX600 на доста ниска цена за Sony TV. ( http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NY-KDL-32EX600 ) Можете ли да ми кажете дали си струва да се купи и дали няма да се окаже някоѝ капан :) . Алтернативният модел за подобна цена, за коѝто се чудя е Samsung UE-32C5000 ( http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32c5000 ).
Съветите са добре дошли :)
Няма капан - това са цените и падат !
За какво ще го ползваш , претенции , екстри , за тези пари ли , ... ?
Може да прочетеш и това - https://forum.setcombg.com/index.php/topic,51704.0.html
Ще го ползвам за хол и диванът ми ще бъде на 3 метра от него. За сега смятам да му сложа кабелна тв щото ми е на далавера и ще пускам филми от флашка/ПЦ, но и сателитна може да пусна по-нататък. Иска ми се да има и бг субтитри. Другото е да имам максимална хубава картина за цената на тв-то.Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Другата тема я прочетох преди това, но не получих добра идея за това дали е добро тв-то.
Ако наистина е толкова евтино, не е ли по-добрият понеже все пак получаваш Sony Bravia 2 качество на добра цена.
Ето тука си в голяма грешка ! За това разстояние ще ти е малък , Самсунг имат най-добрия вграден плеър , макс.хубавата картина зависи и от качеството на подавания сигнал , а у нас той не е от добрите ! Но и за това има решение , но не му е тука мястото да се обсъжда !Цитат:
Първоначално публикувано от jangozo
В магазина като сравнявах растоянието, 32 инчовите на 3 метра растояние си бяха перф., виждаха се субтитри и всичко.Цитат:
Първоначално публикувано от civica
А за вграденият Player не знам какво имаш впредвид. Като си пуснеш филм, искаш да можеш да натиснеш play и да си тръгне филма :) това е.
Вече за сигналът да, друг въпрос си е, но бих искал за мога да поддържам максималното качество от доставичиците в бг за следващите 5 години.
850 лв. за 32-ка е прекомерно при настоящите цени на телевизорите, но за всеки влак си има пътници, разбира се.
Макар ,че темата е за Сони /извинявам се :Drinks:/ ,Тошиба 40XV733 е 850лв ,а още не съм видял Сони до 2000лв ,което да го доближи като картина /особено на СД/. :Drinks: