-
Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Цитат:
Първоначално публикувано от fena_vd
Но за сметка на това чете само фат32 и то не по голям от 2 гб. Е кой 3д филм е с такъв размер. БЕЗМИСЛИЦА.
Не мога да разбера вие за плеъри ли ги купувате тея телевизори? Постоянно четя разни оплаквания. Ми вържи си го към компютъра и гледай каквото ти душа иска. Купи си блу рей и гледай от него. Не мога да ви разбера. Все едно да си купя S-класа и да я карам на газ.
-
Както и да е станалото станало. Извинявам се ако съм обидил някого. За себе си си взех поука следващия ще е Самсунг или ЛГ, и без друго те правят матриците на Сони. Та ще гледам същия телевизор но с повече функции.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от fena_vd
Както и да е станалото станало. Извинявам се ако съм обидил някого. За себе си си взех поука следващия ще е Самсунг или ЛГ, и без друго те правят матриците на Сони. Та ще гледам същия телевизор но с повече функции.
Вземи си 3D Blu-ray на LG този и имаш пълноценен медия плеър.
http://www.lg.com/bg/televizor-audio...eiar-BD660.jsp
-
С подобен проблем съм и аз, писах преди няколко дни, но никой не ми отговори. И аз си взех Сони KDL-37EX720, проблема при мен е не само че не чете 3D през USB, ами въобще нищо не отваря- нито снимки, клипчета... все едно не го открива.
Моля да ми обясните какво да направя, както и дали мога да гледам 3D филми и по какъв начин. Не съм запознат много с тези ТВ-та, а дъщеря ми очаква да гледа филмче на 3D.
Благодаря Ви предварително.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от paci
С подобен проблем съм и аз, писах преди няколко дни, но никой не ми отговори. И аз си взех Сони KDL-37EX720, проблема при мен е не само че не чете 3D през USB, ами въобще нищо не отваря- нито снимки, клипчета... все едно не го открива.
Моля да ми обясните какво да направя, както и дали мога да гледам 3D филми и по какъв начин. Не съм запознат много с тези ТВ-та, а дъщеря ми очаква да гледа филмче на 3D.
Между другото 3D не се препоръчва за деца под 7 год...
Вградения плеър е доста посредствен и най-добре ще е да се оборудвате с някакъв външен такъв с поддръжка на 3D. Цените им започват от около 100-тина лева... Може да се използва и компютър с подходящ софтуерен плеър и HDMI порт на видео картата.
-
Цитат:
1-во пробвай с друга флашка/има несъвместимост с някои марки и модели/
2-ро ъпдейтвай фирмуера
http://www.sony.bg/support/bg/product/KDL-37EX720
3-то чети
http://www.sony.bg/support/bg/produc...-and-solutions
Note: the hard disk drive must be formatted in Fat32 and have a capacity of max. 2Tb.
Успех :Drinks:
-
Благодаря Ви за отговорите.
Дъщеря ми е на 8г и нямам намерение всеки ден да гледа филм, но ей така за идеята, при положение,че видя очилата да изгледа 1 филмче...
Лошото е,че пробвах с 3 налични USB-та и нищо не открива. Включих даже Sony PSP, но и него не откри... ще пробвам пак.
-
-
Здравейте и от мен! Аз си взех KDL-40EX720 и също не мога да подкарам флашка през усб-то.Но за сметка на това през лана си направих връзка с рутера и компа и сега си гледам на воля всичко което реша.Включително и 3D .Не всички формати вървят гладко но все още разучавам кои вървят без проблем .Използвам Домашний медиа-сервер и пак казвам всичко тръгва но на някои над 20гб. 3D филми сече картината,звук има.
Ето този го гледах без проблем Pirates.Of.The.Caribbean.On.Stranger.Tides.2011.3D.SBS ********************/details.php?id=10...2c7c65c013f6ac
Незнам от какво зависи плавното възпроизвеждане ,но практикувам -тегля и пробвам!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от patzi
Незнам от какво зависи плавното възпроизвеждане ,но практикувам -тегля и пробвам!
Принципно зависи от компютъра. Той има ли вътък :), какъв е процесора и видеото? А пък тези хора, които се оплакват от USB плеъра имам чувството, че насила са ви карали да си купувате SONY !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от elvandin
А пък тези хора, които се оплакват от USB плеъра имам чувството, че насила са ви карали да си купувате SONY !
Ако и аз съм от визираните, да отговоря- насила не са ме карали, но при положение, че телевизора върви с два броя 3D очила, все пак трябва да се използват, пък било и броени пъти.... И щом има USB изход, сме се надявали да си гледаме снимки, клипчета и прочие, както и да запишем предаване, което ни интересуваме (всичко това беше изтъкнато като плюс за модела, може би за това съм очаквал и да го използвам).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от elvandin
Принципно зависи от компютъра. Той има ли вътък :), какъв е процесора и видеото? А пък тези хора, които се оплакват от USB плеъра имам чувството, че насила са ви карали да си купувате SONY !
Аз ли се заблуждавам или когато пусна филм през домашния медиа сървър параметрите на компа не са толкова от значение
-
Здравейте, мисля да си купувам KDL-37EX720, като изключим че не възпроизвежда 3D от флашка заради FAT32, има ли други проблеми с телевизора, смятам да го ползвам с CI + карта за МСАТ - Варна, дали работи добре и от кого да купя CАМ модула - от МСАТ или от магазина на сони?
Прочетох тук и че не разпознавало всички флашки на USB, но телевизора има опция за запис на HDD, това работи ли нормално поне, че е доста удобно нещо?
Иначе за 3D имам лаптоп и не ми пречи че не възпроизвежда от флашка - прочетох и че не тръгвали снимки и музика от флашката - много хора ли имат този проблем???
Благодаря предваритело!
-
Цитат:
Ако и аз съм от визираните, да отговоря- насила не са ме карали, но при положение, че телевизора върви с два броя 3D очила, все пак трябва да се използват, пък било и броени пъти.... И щом има USB изход, сме се надявали да си гледаме снимки, клипчета и прочие, както и да запишем предаване, което ни интересуваме (всичко това беше изтъкнато като плюс за модела, може би за това съм очаквал и да го използвам).
Всичко изброено от теб върви-снимки от фотоапаратите на Сони ,филмчета записани с ХД камерите и фотоапаратите на Сони и т.н. -не може да очакваш директна поддръжка на "пиратски" формати в тв на фирма ,която притежава едно от най-големите кино студиа нали /макар ,че и това ще се случи в бъдеще под натиска на конкуренцията :) /.Все пак най-важното е картината -за това се купува тв -всичко друго си го добавяш. :Drinks:
-