То не е лошо да кажеш колко ти е бюджета........щото дали е ATI или Nvidia от модел до модел има голяма разлика........Цитат:
Първоначално публикувано от ccc
Преглед за печат
То не е лошо да кажеш колко ти е бюджета........щото дали е ATI или Nvidia от модел до модел има голяма разлика........Цитат:
предполагам че между 100 и 200лв може да се вземе нещо? Игри не играя, трябва ми само за тв (филми)
Само да ти подшушна да си потърсиш видеокарта без вентилатор. Моята а много тиха и въпреки това вечер много ме дразни.
От телевизори не разбирам,но карта без вентилатор е много лош избор.
а има ли такива? то и за мен това беше най-големият проблем като сглобявах ПС-то и специално исках да е вградена, но ... ударих на камъкЦитат:
Първоначално публикувано от Lance
Какво и е лошото на карта пасивното охлаждане?
1.Държи високи температури
2.Често прегряват и отиват в коша
вече 3-та година си ползвам моята ATI RADEON 3650 (Asus), работи си безотказно. Много съм доволен, не бръмчи, температурата на full load не надхвърля 68-69C. Така че зависи най-вече от модела на който ще се спреш и кутията която имаш... :2guns:Цитат:
Първоначално публикувано от presents
Малък недостатък е че често са леко по-скъпи от моделите с вентилаторно охлаждане. Ако си готов да отделиш до около 150лв и търсиш карта с пасивно охлаждане, ти препоръчвам Radeon 7750 (излиза на 15ти февруари), ако ли не търси нещо от по-старите модели.Цитат:
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329176880[/time]_________________________________________________
Aко кутията на компа ти е с добър въздушен поток.......виж тази......http://www.stealtech.org/video/%D0%9...D3_LP_id27261/Цитат:
7750 не е ли с вентилатор отново?Цитат:
Първоначално публикувано от augata
Здравейте колеги, преди година две си купих телевизор Сони ЕХ500 32 инча. Никога не съм му обновявал фирмуера. Струва ли си да го правя, преди време се бях заиграл и му бях подкарал руския медия сървър, но си спомням, че имаше някакви проблеми май със субтитрите. Сега пак нещо ме чопли мозъка да сложа някакъв сървър. Кой е най подходящия евентуално за моя телевизор? Гледам също, че вече има и дистанционно за Андроид, някой ползвал ли го е, каква му е идеята? Има ли нещо интересно в тези онлайн услуги които могат да се ползват от телевизора?
не знам за какви проблеми говориш с руския медия сървър - само съм го инсталирал и без никакви настройки всичко върви супер - и субтитри, филми, звук и т.н.
е принципно да, но я дават само 65W, тоест 100% ще има passive версия. Трябва да се изчака малко тях ги пускат малко по-късно.Цитат:
Здравейте!Защо при свързване на Sony KDL-32EX402 през HDMI с компа иконките малко се скриват?Нали телевизора е 1080p,видео картата е настроена(GEFORCE GV-N56GOC-1GI)!Какъв е проблема?Какво му е Full HD тогава?
Давай скрийншоти на настройките на видеокартата и на телевизора, за да ти помогнат. От това обяснение не може да се разбере къде си сбъркал.
Overscan-а на ТВ или на видеокартата не е настроен -щом се скриват ,значи тв не е на "само сканиране" /"точен екран" или там както е при Сони overscan-a.