-
Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Sony 2012 TVs - Review
http://pcworld.bg/19127_sony_razkri_...zori_za_2012_g
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328715900[/time]_________________________________________________
hristoslav2, всички модели за 2012 имат Built in Wi-Fi, а на първа страница е написано, че EX550 и EX650 са Wi-Fi Ready...
-
И надявам се това да е последното мое мнение по този въпрос - след като телевизора стоя изключен от контакт от 12 на обяд до към 16,00ч. всичко се оправи. Иди го разбери, чак ме е страх да се зарадвам да не му скимне нещо пак :yahoo:
-
здравейте колеги!! Имам следният въпрос към вас...От страницата на СОНИ.БГ,всеки месец изтеглям FIRMVARE за ТВ-то си. На страницата на SONY.COM (USA),виждам и там FIRMVARE,но с много повече възможности,като една от тях е кодек за WMV/WMA for DLNA/USB. Ta ako изтегля този ъпдейт и го инсталирам на тв-то,с една дума ще прецакам ли телевизора.Извинявам се за глупавите въпроси,който задавам,но не сам запознат много с тази материя...Благодаря предварително на всеки отзовал се.Поздрави!!!
-
В едно изречение - да, ще го прецакаш!
Ако въобще твоят ТВ разпознае firmware и успееш да го качиш!
-
Радостта ми беше кратка, да им **** и на сони и на интел с техните тъпи продукти. При това не са от най-ниските им класове, пък пълни боклуци
-
Цитат:
Първоначално публикувано от augata
Sony 2012 TVs - Review
http://pcworld.bg/19127_sony_razkri_...zori_za_2012_g
Цитат:
Първоначално публикувано от ccc
И надявам се това да е последното мое мнение по този въпрос - след като телевизора стоя изключен от контакт от 12 на обяд до към 16,00ч. всичко се оправи. Иди го разбери, чак ме е страх да се зарадвам да не му скимне нещо пак :yahoo:
Цитат:
Радостта ми беше кратка, да им **** и на сони и на интел с техните тъпи продукти. При това не са от най-ниските им класове, пък пълни боклуци
Този път какво стана ?
Изкарай всички кабели от телевизора и го остави исключен от щепсела за 20 минути. Вероятно проблема е в кабелната телевизия. Сложи си галваничен разделител.
-
Някой знае ли,дали може да се променя размера на субтитрите на телевизор EX720 ? Пускам си филмите чрез флашка,но субтитрите са много дребни и почти несе виждат !!! Благодаря предварително !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Този път какво стана ?
Изкарай всички кабели от телевизора и го остави исключен от щепсела за 20 минути. Вероятно проблема е в кабелната телевизия. Сложи си галваничен разделител.
В кабелната телевизя?? Това пък съвсем не го очаквах. Ще те послушам, макар че вече съм уговорил една видеокарта за проба. Телевизора тръгва със сигнал от компютъра, но монитора ми работи на 1280х1024 и когато подам този сгнал уж е добре. Когато стане 1920х1080 или дори картината започне да се движи по-бързо (филм) се появяват зелени хоризонтални линии на определени места, започва да накъсва и дори да се губи понякога т.е. не става за гледане.
За сега ползвам DLNA, но там пък нещата не са ми ясни и като гледам е с доста по-ограничени възможности
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328890350[/time]_________________________________________________
Пробвах с Nvidia GT460 /или нещо подобно/ и няма никакви проблеми нито с кабела, нито с компютъра. Ще се купува видеокарта. Не знам какво и стана на тази, че така взе да се мъчи - драйвери сменя, възстановявах системата пък не можах да върна настройките при които е работила без проблеми два месеца
Иначе имам галваничен разделител, но все още не мога да открия къде съм го сложил. Ще го инсталирам и него за всеки случай
-
за размера на суб. пище че е невъзможна промяната им. Аз също съм на флашка,поради простата причина че финансите заминаха за тв-то :blob....гледаи така и събирай за външни ''неща'' :RTFM:...поздрави!!!
-
Някъде из форума бях прочел ,че първо ако се коригират на 'Word' субтитрите могат да се уголемят ;)
-
А какво е това ''word'' ...преди да го свалиш филма на флашката или в менюто на тв-то. :undecided:
-
Вид програма за разглеждане на текстови документи и файлове на Microsoft Office ;)
-
:Drinks: благодаря за ''WORD'',дано стане....имаш 7 бири,2 ракии ''домашни'' без акциз :Drinks:
-
Някой може ли да ми предложи видеокарта която работи добре със Сони? И да поддържа различни резолюции за ТВ и монитора ?
-
Цитат:
Някой може ли да ми предложи видеокарта която работи добре със Сони? И да поддържа различни резолюции за ТВ и монитора ?
Бих ти препоръчал ATI базирано видео. Представя се по-добре с мултимедийните приложения. Не казвам, че Nvidia са лоши, просто ATI се справят по-читаво, особено в мултидисплейна среда, особено пък ако има начин да използваш DP конектора.