Уважаеми колеги, имам SONY 40HX800 от година и работи добре на аналогов, цифров и от лаптоп сигнал. Преди 4 дни купих SONY40HX750 пуснат е само на аналогов сигнал, да е работил 8-10 часа и както си сменям каналите...вертикални цветни ивици, отдолу 5-6 см нормален образ. Ужас, точно за гостите по празниците. С новата форма на форума така и не свикнах да търся и намирам теми. Ако има тема с неизправности насочете ме, а аз утре ще търся магазина и...ще роня горчиви сълзи по празниците. Ужас, не срещу марката, а за късмета ми.
- - - Обновено - - -
Отчет: Сутринта с първите клиенти в магазина, показвам снимки на фотоапарата как изглежда екрана, учтиво от тях: донеси го, нося го след 30 минути, включват го и...събира се целия персонал.. гръмнала матрица. Учтиво: господине веднага избирате друг или ви доставяме нов такъв. Трогнах се, до сега в БГ не бях срещал такова отношение. За мой късмет всички бройки от модела изкупени, дори и мострата от стената! Ще ми доставят след два дена новия. Това е , марка и модел..всичко е до късмет.
Весели празници.