Здравейте,
Моля помогнете за избор на ТВ до 1500лв. Спрели сме се на 2 модела - Toshiba 42YL863G или Sony 40HX750.
Какви са плюсовете и минусите на двата модела?
Благодаря предварително.
Здравейте,
Моля помогнете за избор на ТВ до 1500лв. Спрели сме се на 2 модела - Toshiba 42YL863G или Sony 40HX750.
Какви са плюсовете и минусите на двата модела?
Благодаря предварително.
Дайте разстояние на гледане. Само лсд ли предпочитате или може и плазма?
Разстоянието е 3-4м. Само лсц гледаме.
Сега имаме 32 Сони от преди 3год., но не сме особено доволни от картината на СД.
Ами, Дидик много зависи, какво точно търсиш в един телевизор.
Сега, като матрица Сони правят най-добрата матрица и следователно имат най-добрата картина, но пък не може да чете филми от флашки, което си е голям минус за мен.Сега, ако ще гледаш само цифрова телевизия си взимаш Сонито, но ако мислиш да гледаш филми свалени от нета просто няма две мнения тук - Тошиба! Аз съм много доволен от моята Тошиба, която зверски се експлоатира - почти не се спира...нощно време дори често го ползваме само за фон.Ако си филмоман като мен гледай ТВ-то да може да чете MKV и Аудио - DTS.Зависи вече на теб какво ти трябва.
Имаме лаптоп, които свързваме към ТВ-то и така гледаме филми.Проблема е, че лаптопа е старичък и няма HDMI, но пак става .По скоро държим да имам хубава картина на цифровата телевизия. Да няма замазване на бързо движещи картини, спорт.
Има и една друга Тошиба - 40TL938, която е 1000 лв., но е 200 Hz и се притеснявам, че ще маже/насича.
- - - Обновено - - -
46 е голям, може да е Samsung, но мах 42.
Това YL863 е модел 2011 и вероятно дълго работила мостра ... А за 4 м 42" е прекалено малък , 15" монитор на лаптоп гледан от 30-40 см е колкото 40" тв от 2.5-3 м ... пак си помислете за размера .