Отговор: SONY телевизори 2015
  Работи Булсатком приложението, но тъй като не е оптимизирано за управление с дистанционно си трябва или безжична клавиатура или телефон с подходящо приложение за тъчпад дистанционно. Има и по-лесен и удобен вариант, който ползвам аз - добавката на Булсатком за Коди. Там всичко си работи супер само с дистанционно и не е необходимо логване всеки път.
  мисля че note то  ще го управлява без проблем,
разпознавали  Ntfs флашки?
  Колега, сподели добавката на Булсата за Коди.
  Колегите с тазгодишната 805/7/9-та 3D серия -  как стои въпроса с 3D очилата? Вчера минах през Технополис в Плевен да разгледам ТВ-то в промоция(43W809c) и се оказа, че очила нямало нито за старите, нито пък за новите модели?
  Поръчай с онлайн от някой голям магазин за техника.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
shalala 
   Работи Булсатком приложението, но тъй като не е оптимизирано за управление с дистанционно си трябва или безжична клавиатура или телефон с подходящо приложение за тъчпад дистанционно. Има и по-лесен и удобен вариант, който ползвам аз - добавката на Булсатком за Коди. Там всичко си работи супер само с дистанционно и не е необходимо логване всеки път.

Колега как става номера с kodi и дистанционното. А от kodi как пращаш сигнала до телевизора?
  1. Телевизора разпознава NTFS флашки. Най-голямата, която съм ползвал е 64ГБ - няма проблеми. Файловете вътре се виждат и се плейват. Аз съм пробвал с вградения плеър, както и с MX Player.
2. ES File Explorer, както и други файлови мениджъри НЕ ЧЕТАТ NTFS! Това е ограничение в Андроид, порати факта, че Майкрософт не разрешават ползването на NTFS от други операционни системи и програми. 
3. Няма значение дали флашките са ви USB2 или USB3. Има значение само скоростта им на работа! Има изключително бавни USB3 флашки, както и доста бързи USB2. Ако гледате висококачествени файлове, с голям битрейт ви трябва и флашка с висока скорост на четене - поне 30 мегабайта в секунда, тъй като Bluray риповете са с между 10-40к. битрейт.
4. DLNA няма общо с файловата система. Дали може да плейне DTS през DLNA, честно казано не знам. Не съм пробвал. A DLAN не знам какво е.
5. Няма идея за Bulsatcom, не съм на този оператор. По-запознатите ще кажат, но не мисля, че ще има проблем да се инсталира апликейшъна, по описания по-назад начин.
6. 3D очилата за моделите 2015 са Bluetooth и по точно модела TDG-BT500A. Продават се навсякъде, не знам защо са обяснявали, че няма. https://www.technomarket.bg/products...ony-tdg-bt500a
Както и по-назад в темата казах, за да ползвате 3D очилата, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ви е активна опцията за Bluetooth на телевизора! Иначе не работят!
7. Вградения плеър на телевизора плейва DTS. За да гледате филм с DTS, чрез MX Player, трябва да инсталирате необходимия кодек. По-назад в темата има линкове и описание.
  Kodi е plugin за Plex. Какво е Plex ...https://plex.tv/
  Sony TDGBR750 Titanium 3D Active Glasses -тези очила дали стават за моделите от 2015г. ?
  Благодаря Kayso  точно това ми трябваше  по принцип аз  гледам само  mkv качени (samsung h7000)на  външен ssd хард usb 3.0  и  всичко е ок,но реших да  пробвам и марката sony заради по добрата картин .
   Цитат:

Първоначално публикувано от kijelmi 
 Колега, сподели добавката на Булсата за Коди.

-> BULSATCOM FUSION TV XBMC KODY - AppleTV OS - BG iPhone Тук е обяснено всичко за инсталацията на добавката. 

Цитат:

Първоначално публикувано от [COLOR=#545454 
 stoianmitkov][/COLOR]Колега как става номера с kodi и дистанционното. А от kodi как пращаш сигнала до телевизора?

Kodi си го инсталираш директно на телевизора от Google Play :)

Цитат:

Първоначално публикувано от stenly 

Не е. Plex е мултимедиен център, точно както и Kodi, но двете не са свързани. -> Kodi | Open Source Home Theatre Software
  Мерси колега! Имам иначе инсталирано Kodi и ми трябяаше само плъгина.
  Интересна е тази комбинация. Ще я прегледам, че в момента ползвам и двете. Благодаря :)